- نوشته شده توسط:
-
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۶:۵۴
-
۳۳۹۷ بازديد
-
چاپ
پایگاه خبری معدن نیوز -مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی ایران در گفتوگو با معدننیوز اظهار داشت: سنگ آهن مرکزی ایران مجموعهای با قدمت بالای ۵۰ است و در حوزه معدنی و صنعتی فعالیت دارد.
به گزارش معدن نیوز -مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی ایران در گفتوگو با معدننیوز اظهار داشت: سنگ آهن مرکزی ایران مجموعهای با قدمت بالای ۵۰ است و در حوزه معدنی و صنعتی فعالیت دارد.
حمیدیان درباره اقدامات مهم شرکت سنگآهن مرکزی در دوره مدیریتی جدید این شرکت، گفت: در دورهی جدید مدیریتی، این شرکت روی چند اصل برنامهریزی جدی داشته است. در حوزه نخست، برای توسعه، بقای و بهبود شرایط مجموعه، حوزه سرمایهگذاری باید جدی گرفته شود. در حوزه سرمایهگذاری دو سیاست را به صورت جدی پیگیری میکنیم؛ نخست سرعت افزایش حجم سرمایهگذاری است و دیگری مشارکت و تعامل با نهادها و مجموعههای مختلف است و اینکه به جای رقابت همکاریهای سازنده دادشته باشیم.
مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی ایران در ادامه بیان کرد: در حوزه صنعت فولاد اقدامات مختلفی در کشور انجام شده است و برای رقم زدن اتفاقات جدی در این بخش قطعا باید جاهای خالی را پر کنیم و از رقابتهای بیهوده بپرهیزیم. در این زمینه احداث یک خط کنسانتره ۲ میلیون تنی، خط آهن اسفنجی ۱.۷ میلیون تنی، یک نیروگاه کوچک مقیاس ۳۰ مگاواتی، یک نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی، طرح تسویه فاضلاب شهر یزد و انتقال آن به بافق و چند طرح معدنی و فولادی دیگر را در دست اجرا داریم.
وی افزود: در حوزه معدنی هم در حوزه توسعه بهرهبرداری از معادن و هم حوزه اکتشافات یک طرح سرمایهگذاری کامل را داریم که انشااله بتوانیم خوراک مورد نیاز زنجیره را به شکل مطلوب تامین کنیم.
حمیدیان با اشاره به اهمیت هوشمندسازی عنوان کرد: مساله دیگر که در این مجموعه به شکل جدی به آن پرداخته میشود این است که با توجه به اتفاقات جدی در جهان و شرکتها، دیگر نمیتوان با مدلهای سنتی شرکتها را اداره کرد چرا که مقرون به صرفه نیستند و نه با این شیوه میتوان در فضای رقابتی ماند. در طی ۱۰ سال در دنیا شرکتهایی که سرآمد بودند دیگر وجود ندارد، طبیعتا ما نیز از این مقوله استثنا نخواهیم بود. بنابراین حوزه هوشمندسازی و مجهز شدن به ابزارهای نوین هم برای اداره و هم برای توسعه یکی از بحثهای جدی است.
مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی ایران ادامه داد: در این راستا یک برنامه جامع در حوزه هوشمندسازی تهیه کردیم و ابزارها و سنسورها و زیرساختهای لازمی که برای پایههای اولیه هوشمندسازی وجود دارد در دست اقدام داریم. چند پروژه پرچمدار در هوشمندسازی تعریف کردیم و در نظر داریم به سمتی برویم که نظام جامع هوشمندسازی و اداره جامعه را در شرکت سنگ آهن مرکزی با توجه به گستردگی مکانی و فرآیندی محقق کنیم.
به گفتهی وی یکی از اقدامات مهمی که در حوزه معادن میتواند ارزش افزوده بالایی ایجاد کند، استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان است. معادن یک ارزشافزوده روتین دارند و هم دارای ظرفیتهای ارزشافزوده جانبی هستند و شرکتهای دانشبنیان در حوزههای مختلف میتوانند با اقدامات جزیی بعضا ارزش افزودههای بالایی ایجاد کنند.
حمیدیان عنوان کرد: این شرکت در حوزههای بهرهبرداری اکتشاف با چند شرکت دانشبنیان در تعامل است که منجر به ارزشافزوده بالایی در این بخش شده است. همچنین در حوزه بازفرآوری و پرعیارسازی باطلهها، با توجه به سابقه بیش از ۵۰ سال معدنکاری در شرکت، بیش از ۷۰ میلیون تن باطله کمعیار در این شرکت موجود است که امروز با کمک فناوریهای جدید امکان پرعیارسازی و استفاده از این باطلهها به عنوان خوراک خطهای ما وجود دارد که در این راستا چند خط پرعیارسازی در این شرکت در دستور کار است.
وی همچنین گفت: در چند حوزه جدید هم که برداشتهای زیرزمینی سنگآهن و حوزه عناصر نادر خاکی است با شرکتهای دانشبنیان همکاری داریم که انشااله بتوانیم اتفاقات بزرگی را رقم بزنیم.
لینک کوتاه خبر:
https://www.madannews.ir/Fa/News/628819
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...