در آستانه دهه توليد ملي:

همايش كنكاشي پيرامون دلايل و علل ريشه اي موانع و مشكلات مزمن توليد ملي برگزار شد

همايش كنكاشي پيرامون دلايل و علل ريشه اي موانع و مشكلات مزمن توليد ملي برگزار شد

پايگاه خبري معدن نيوز-همزمان با نزديك شدن به روز ملي صنعت ومعدن، همايش كنكاشي پيرامون دلايل و علل ريشه اي موانع و مشكلات مزمن توليد ملي با حضور جمعي از اعضاي كنفدراسيون صنعت ايران و فعالان اقتصادي كشور برگزار شد.

پايگاه خبري معدن نيوز-همزمان با نزديك شدن به روز ملي صنعت ومعدن، همايش كنكاشي پيرامون دلايل و علل ريشه اي موانع و مشكلات مزمن توليد ملي با حضور جمعي از اعضاي كنفدراسيون صنعت ايران و فعالان اقتصادي كشور برگزار شد.
به گزارش معدن نيوز ،‌ «محسن خليلي عراقي» رييس هيات مديره كنفدراسيون صنعت ايران دراين همايش ضمن تاكيد بر احصاي فضاي كسب  وكار و رفع مشكلات فعلان عرصه صنعت و توليد از مسئولان خواست تا حمايتهاي بيشتري را بر رونق بخشيدن هرچه بيشتر به اين بخش از اقتصاد كشور به عمل آورند.
وي تقويت بخش خصوصي و تعامل بيشتر دولتمردان و مسئولان را براي توسعه همه جانبه كشور حائز اهميت خواند و گفت: براي افزايش هر چه بيشتر سهم صنعت در توليد  ملي نيازمند پشتوانه‌ها وحمايتهاي بيش از پيش دست اندركاران و سياستمردان هستيم چرا كه ظرفيتها و فرصتهاي توليدي و صنعتي در كشور بسيار بالاست اما براي پيشرفت در عرصه هاي مختلف نيازمند حمايت آنانيم.
خليلي عراقي در ادمه توسعه منابع انساني،‌ارتقاء بهره وري و تعالي سازماني و توانمندسازي بخش صنعت و توليد را در گرو توجه به خواسته ها و نيازهاي فعالان دراين عرصه منوط دانست و از دولت خواست تا توجه بيشتري به  اين مهم مبذول شود.
به گفته وي براي داشتن اقتصادي بدون اتكاء به نفت بايد به دنبال راه حل هاي ديگر بود كه دراين ميان بخش صنعت و توليد مي‌تواند تاثير بسزايي داشته باشد.
همچنين در اين مراسم «حسين ساساني»  دبيركل كنفدراسيون صنعت ايران  نيز با اشاره به برگزاري اين همايش به بهانه نزديك شدن به روز ملي صنعت ومعدن افزود: اين همايش به دنبال ان است تا چرايي مشكلات بخش صنعت را ريشه يابي و شناسايي و را ه حلي منطقي براي اجرايي سازي آنها ارائه كند.
وي با بيان اينكه پس از جمع بندي ديدگاهها ،‌نقطه نظرات ،‌مشكلات و راه حلها در قالب بيانيه اي در روز ملي صنعت ومعدن انتشار خواهد يافت ابراز اميدواري كرد اين همايش بتواند هر چند كم در راستاي رفع مشكلات و موانع توليد در اين بخش از اقتصاد كشور مور واقع شود.
ساساني در ادامه خاطرنشان كرد: هرچه قدر شاخص هاي آزادي اقتصادي بالاتر باشد ميزان نوآوري و كارآفريني در كشورها بالاتر خواهد بود.
وي همچنين افزود: ميزان توليد ناخالص داخلي (GDP) در هر كشور ارتباط مستقيم با شاخص هاي مذكور خواهد داشت .
بنابراين براي رسيدن به يك كشور توسعه يافته بايد نسبت به ارتقاي شاخص هاي آزادي اقتصادي بيش از گذشته تلاش كنيم .
همچنين در ادامه اين همايش « سيد محمدرضا مرتضوي» عضو هيات مديره كنفدراسيون صنعت ايران نيز با تاكيد بر مديريت مناسب بنگاهي با استفاده از تجربيات فعالان اقتصادي،‌خواستار توجه جدي مسئولان به رفع مشكلا مزمن شده بخش صنعت و توليد در كشور شد.
به گفته وي،‌مسئولان به توصيه هاي كارشناسي در راستاي بهبود وضعيت توليد واقتصاد كشور اگر نگوييم بي توجهند بايد بگوييم كمتر توجه مي‌كنند.
مرتضوي تصريح كرد: راهكارها و برنامه ريزهاي لازم براي برون رفت از مشكلات شناسايي و مطرح مي‌شود اما در نظام اجرايي كشور به منصه بروز وظهور نمي‌رسد.
وي،‌بخشي از مزمن شدن مشكلات بخش صنعت و توليد را ناشي از عدم توجه به نظرات كارشناسي صنعتگران و توليدكنندگان در اين عرصه دانست و خواستار تجديد نظر جدي مسئولان در اين زمينه شد.
براساس اين گزارش؛‌ در همايش كنكاشي پيرامون دلايل و علل ريشه اي موانع و مشكلات مزمن توليد ملي كه همزمان با گراميداشت روز صنعت ومعدن برگزار شده است 3پانل تخصصي با حضور صاحبنظران و فعالان اين بخش برپا شد.
دراين پانل‌ها، نقش دولتها و توليدكنندگان در حفظ و توسعه بازارهاي ملي و بين المللي،‌حكمراني مطلوب و جايگاه انديشه در توسعه صنعتي و موانع كسب‌وكار و توليد و فرصتهاي بهبود مورد بررسي و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنين دراين همايش تعدادي  از اعضاي كنفدراسيون صنعت ايران و صاحبان توليد به بيان مشكلات و نقطه نظرات خود پرداختند.