غضنفري اعلام کرد:
لزوم ايجاد موج جديد حمايت از توليد

خبرگزاري تخصصي معدن- وزير صنعت، معدن و تجارت با تاکيد بر ضرورت هوشمندسازي توليد و هدفمندکردن سياستهاي حمايتي از آن در سال 91 گفت: براي حمايت از توليد ملي، کار و سرمايه ايراني بايد مکانيزمهاي سنتي توليد را دگرگون کرد.
خبرگزاري تخصصي معدن- وزير صنعت، معدن و تجارت با تاکيد بر ضرورت هوشمندسازي توليد و هدفمندکردن سياستهاي حمايتي از آن در سال 91 گفت: براي حمايت از توليد ملي، کار و سرمايه ايراني بايد مکانيزمهاي سنتي توليد را دگرگون کرد.
به گزارش معدن نيوز مهدي غضنفري با اشاره به نامگذاري سال 91 به عنوان سال توليد ملي، کار و سرمايه ايراني از سوي مقام معظم رهبري گفت: تحقق منويات مقام معظم رهبري در سال جاري پيششرطهايي دارد که از جمله آن تغيير در مکانيزمهاي سنتي موجود در توليد کشور است.
وزير صنعت، معدن و تجارت افزود: در اين ميان براي حفظ و صيانت از توليد کشور، شايسته است نظامهاي سنتي مديريت توليد، مورد بازنگري قرار گرفته و زمينه تحول در عرصه توليد و تجارت در کشور بيش از گذشته فراهم شود.
وي تصريح کرد: از جمله شاخصههاي اين تحول در نظامهاي جديد حمايت و مديريت توليد که ميتواند منجر به تقويت مزيت رقابتي شده و براي کشور ارزشزا باشند، نوآوري در محصولات و توليدات داخلي در کنار سرعت در پاسخگويي به نياز بازارهاي داخلي و خارجي است.
دکترغضنفري با تاکيد بر ضرورت انعطافپذيري و يکپارچگي امر توليد و تجارت خاطرنشان کرد: بايد بر مبناي تقسيم کار ملي؛ زمينه هدفمندسازي و هوشمندسازي سياستهاي هدايتي و حمايتي توليد را فراهم ساخت و با ايجاد زمينه مناسب براي توسعه دانش بومي و ارتقاي توانمنديهاي فناوري، عملياتي و بازاريابي به کسب مزيتهاي رقابتي پايدار و خلق ارزش براي کشور در بازارهاي داخلي و خارجي پرداخت.
وي گفت: شکلگيري موج جديد نظام حمايت از توليد در ايران و تحقق توليد صادراتي، علائم و نشانههايي دارد که با مشاهده اين علائم ميتوان به دستيابي به اين هدف اميدوارتر شد.
غضنفري در تشريح اين نشانهها افزود: کيفيت برتر محصولات و خدمات، کاهش مستمر هزينهها در طول زنجيره تامين، توليد و توزيع، رضايت مشتريان، سرعت عمل و انعطافپذيري بالا در جريان توليد محصولات و ارايه خدمات و نيز ارايه خدمات بهتر وگستردهتر از جمله نشانههايي است که بايد در توليد کشور بروز و ظهور کند.
وي نام ونشان معتبر، مديران و پرسنل توانمند، استفاده بهينه و بهرهور از منابع و ظرفيتهاي توليدي، نوآوري، خلاقيت و کارآفريني مستمر، بهرهگيري بيشتر از دانش بومي و فناوريهاي نوين، تغيير الگوهاي سنتي مديريت توليد به الگوهاي مدرن و پايبندي به تعهدات قانوني، اجتماعي و حرفهاي توليدکنندگان را از ديگر نشانههاي شکل گيري موج جديدي حمايت از توليد دانست.