دبير كارگروه حمايت از توليد اعلام كرد :

قانون جامع صنعت به زودي نهايي مي‌‌شود

قانون جامع صنعت به زودي نهايي مي‌‌شود

خبرگزاري تخصصي معدن- دبير كارگروه حمايت از توليد، از نهايي شدن قانون جامع صنعت، ظرف دو هفته آينده خبر داد.

خبرگزاري تخصصي معدن- دبير كارگروه حمايت از توليد، از نهايي شدن قانون جامع صنعت،  ظرف دو هفته آينده خبر داد.
به گزارش معدن نيوز ؛ «عزت الله زارعي» در نشست خبري كه با حضور برخي اعضاي كارگروه حمايت از توليد برگزار شد، با اعلام اين مطلب  افزود: در حال حاضر اين قانون در حال طي كردن  بررسي‌هاي لازم ومراحل نهايي در كارگروههاي تخصصي  است و اميدواريم در آينده نزديك به مجلس تقديم شود.
وي با اشاره به كليات قانون جامع صنعت افزود: اين قانون  به ابعاد مختلف توسعه صنعتي در كشور مي‌پردازد كه از آن جمله مي‌توان به موضوع صيانت از صنعت وچگونگي دريافت اطلاعات از بخش‌هاي مختلف صنعت اشاره كرد.
« زارعي» در ادامه ضمن تشريح موضوعات و مصوباتي كه در جلسه امروز كارگروه مطرح شد تصريح كرد:  بررسي موضوع مابه التفاوت نرخ ارز براي واحدهاي مقروض به سيستم بانكي،‌ از جمله مصوباتي است كه در دستور كار اعضاء قرار گرفته و مقرر شده استمهال‌هاي مختلفي در قالب دوره‌هاي 6 ماهه و يكساله اعطاء شود.
وي در توضيح اين مطلب گفت:  اين اقدام به منظور حمايت از واحدهاي توليدي مشكل‌دار صورت خواهد گرفت تا  اين واحدها بتوانند از طريق استمهال و تقسيط بدهي‌ها،‌ به فعاليت خود ادامه دهند.
وي با ذكر اين مطلب كه كارگروه حمايت از توليد پشتيباني خود را در قالب حمايتهاي كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت اعطاء مي‌كند،تاكيد كرد: اين كارگروه با تمام توان در پي حل مشكلات و معضلات واحدهاي توليدي است .
مهندس « زارعي» خاطرنشان كرد: حدود 60 درصد از مصوبات كارگروه در حوزه بانكي به اجرا درآمده كه اين آمار گوياي حجم اقدامات انجام شده است.
وي در ادامه، ‌عمده‌ترين مشكلات واحدهاي توليدي را مربوط به سرمايه ‌در گردش واحدها و طرح‌هاي توسعه‌اي آنها دانست و اظهار كرد: اين موضوع 80 درصد مشكلات واحدهاي توليدي را شامل مي‌‌شود و ديگر مباحث به معوقات بانكي، مسايل مالياتي، ‌بيمه وتامين اجتماعي و… ارتباط پيدا مي‌كند.
دبير كارگروه حمايت از توليد در بخش ديگري از سخنانش به تدوين آئين نامه ساماندهي قندو شكر اشاره كرد و گفت: اين آئين نامه به منظور بررسي و سياستگذاري مناسب براي حمايت و نظارت بر توليد، تامين و توزيع قند و شكرتدوين شده است.
وي افزود: سياستگذاري متمركز براي توسعه، ‌اصلاح ساختار و بازسازي فرايند توليد، تامين و توزيع قند و شكر در كشور، پايش بازار قند وشكر، ‌چغندر قند و نيشكر و ارائه پيشنهادهاي مناسب براي تنظيم بازار، از جمله اهداف تدوين اين آيين نامه است .
«زارعي»درخصوص چگونگي اجراي قانون ممنوعيت خريد كالاهاي خارجي كه توليد داخل دارند هم گفت: اين كارگروه به صورت جدي اين موضوع را پيگيري مي‌كند.
وي همچنين،  بررسي لايحه بازسازي ونوسازي صنعت چرم را نيز از ديگر موضوعاتي ذكر كرد كه در كارگروه تخصصي در حال پيگيري و نهايي شدن است.
مهندس «زارعي» در پاسخ به اين سئوال كه سرانجام موضوع ممنوعيت تبليغ كالاهاي خارجي در صدا و سيما به كجا انجاميد گفت: با تعاملات خوبي كه در اين خصوص بين كارگروه و رسانه ملي صورت گرفته است موضوع به صورت جدي در حال پيگيري است.
وي تاكيد كرد: در حال حاضر تبليغات كالاهاي خارجي كه در داخل توليد نمي‌شود و تحت ليسانس هم نيستند به طور كامل حذف شده است.
به گفته وي در حال حاضر، موضوع تبليغ كالاهاي خارجي كه تحت ليسانس در داخل كشور توليد مي‌شوند و علاوه بر انتقال دانش فني، اشتغالزايي خوبي را به همراه دارند، درحال رايزني و بررسي‌ است تا در اين خصوص تصميم گيري مناسب صورت گيرد.
در ادامه اين نشست خبري؛‌ چند تن از اعضاي كارگروه حمايت از توليدكه نمايندگاني از بخش خصوصي ، به اثرات تشكيل اين كارگروه و چگونگي روند فعاليتها و اقدامات آنها اشاره كردند.
به گفته آنها ،‌ كارگروه از زمان تشكيل عملكرد خوبي را از خود نشان داده است ليكن اين حمايتها بايد بيش از پيش از سوي مسئولان و دستگاههاي اجرايي ذيربط به عمل آيد.