رييس هيات عامل ايدرو :
طرح سوم توليد بيوايمپلنت ها تا پايان امسال به بهرهبرداري ميرسد
خبرگزاري تخصصي معدن- رئيس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازي صنايع كشور (ايدرو) از بهره برداري طرح سوم توليد بيوايمپلنت ها تا پايان سال جاري در استان البرز خبر داد.
خبرگزاري تخصصي معدن- رئيس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازي صنايع كشور (ايدرو) از بهره برداري طرح سوم توليد بيوايمپلنت ها تا پايان سال جاري در استان البرز خبر داد.
به گزارش معدن نيوز ؛ «سيد مجيد هدايت» در خصوص طرح توليد بيوايمپلنت ها در كشور، اظهار داشت: در سال جاري اجراي هشت طرح در قالب هفت كارخانه توليد بيوايمپلنت و يك موسسه تحقيقاتي شروع شده كه تعدادي از آنها شروع به كار كرده و در برخي استان ها نيز اين طرح ها ثبت شده و در حال طي مراحل تامين زمين و انجام كارهاي زيربنايي است.
بيوايمپلنت ها تجهيزات پزشكي كاشتني هستند كه براي رفع نقايص سيستم هاي مختلف بدن استفاده مي شود و منشاء بيولوژيك و يا زنده دارد.
وي با توجه به اهميت توليد بيوايمپلنت ها در كشور، ابراز اميدواري كرد تا پايان سال و يا حداكثر در ماه هاي اوليه سال 1391 ، طرح سوم توليد اين محصول در استان البرز به بهره برداري برسد.
وي با اشاره به محدوديت نيروي انساني در اين بخش ،عنوان داشت: علي رغم اين مساله تلاش شده است تا آموزش اين افراد از استاندارد بسيار بالايي برخوردار باشد تا بتوان با تكيه بر دانش و توان داخلي به بي نيازي كشور از واردات اين نوع محصول كمك كرد.
«هدايت» به افزايش سه تا چهار برابري توليد بيوايمپلنت ها در دو مجموعه افتتاح شده در سال گذشته اشاره كرد و افزود: با اين افزايش توليد، امكان صادرات برخي از اين محصولات نيز فراهم شد.
رئيس هيات عامل ايدرو محصولات صادراتي اين بخش را دريچه قلب بيولوژيك و همچنين بيوايمپلنت هاي استخواني ذكر و كشورهاي اسلامي را بزرگترين بازار هدف عرضه اين محصولات خواند.
وي اظهار اميدواري كرد با حمايت هاي بيشتر از اين بخش طي دو سال و نيم آينده هر هشت مركز توليدي و تحقيقاتي بيو ايمپلنت ها موفق به عرضه محصولات خود به بازار شوند.
گفتني است «هدايت» پيش از اين از ترسيم نقشه راه توسعه بيوايمپلنتها براي حضور در بازارهاي بين المللي خبر داده و گفته بود: پيش از توليد و ساخت بيو ايمپلنت ها در ايران، سالانه حدود 500 ميليون دلار ارز از كشور خارج مي شد كه با سرمايه گذاري در اين زمينه به عنوان يكي از استراتژيك ترين محصولات غير نفتي، بستر مناسبي براي عرضه اين محصول با ارزش افزوده بيشتر فراهم شده است.
وي كم كردن فاصله توليد علم و تجاري سازي محصول و به دست اوردن بازارهاي بين المللي را از جمله اهداف اين بخش خوانده بود.
رئيس هيات عامل ايدرو همچنين در مورد وضعيت بانك بند ناف خون نيز اظهار داشت: در حال حاضر نمونه هاي بسيار زيادي از سلول هاي بنيادي نوزاد در اين بانك نگهداري مي شود كه مي تواند در مصارف آتي و درمان بيماري هايي كه در آينده از طريق سلول بنيادي مي توان با آنها مقابله كرد ، مورد استفاده قرار گيرد.
«هدايت» با اشاره به موفقيت اين بانك تصريح كرد كه گام هاي بعدي توسعه آن به موسسه رويان واگذار شده است.