در راستاي اجراي مرحله دوم طرح به روز رساني اطلاعات واحدهاي صنعتي و معدني:
طرح بازديد حضوري از واحدهاي صنعتي ، از بيستم مهر ماه آغاز مي شود

خبرگزاري تخصصي معدن- مديركل آمار و فرآوري داده هاي وزارت صنايع و معادن اعلام كرد: بدنبال اجراي مرحله دوم طرح به روز رساني اطلاعات واحدهاي صنعتي و معدني، بازديد و تطبيق اطلاعات واحدها با اطلاعات دريافتي، از تاريخ بيستم مهرماه جاري، در استانهاي سراسر كشورآغاز ميشود.
خبرگزاري تخصصي معدن- مديركل آمار و فرآوري داده هاي وزارت صنايع و معادن اعلام كرد: بدنبال اجراي مرحله دوم طرح به روز رساني اطلاعات واحدهاي صنعتي و معدني، بازديد و تطبيق اطلاعات واحدها با اطلاعات دريافتي، از تاريخ بيستم مهرماه جاري، در استانهاي سراسر كشورآغاز ميشود.
به گزارش معدن نيوز ؛ مهندس سعيد زرندي در سمينار آموزشي طرح به روز رساني واحدهاي صنعتي كه با حضور نمايندگان سازمان صنايع ومعادن استانها دراين رابطه برگزار شد افزود: از اين تاريخ نمايندگان منتخب با مراجعه حضوري به واحدهاي صنعتي كه در طرح به روز رساني اطلاعات شركت كرده اند نسبت به چگونگي و صحت وسقم اطلاعات، بررسيهاي لازم را انجام ميدهند.
وي گفت: در جلسه توجيهي كه به منظور آشنايي بيشتر نمايندگان تيمهاي اجرايي با نحوه اجراي كار برگزار شده است، فرايند بازديد و دستورالعملهاي لازم در اين زمينه تشريح شد.
به گفته “مهندس زرندي” ، اين نمايندگان موظفند به واحدهاي صنعتي مراجعه و بررسي كامل وجامعي از اطلاعات آنان دريافت كنند.
مديركل آمار و فرآوري داده هاي وزارت صنايع و معادن همچنين افزود: در حال حاضر تيمهاي اجرايي در هر استان بنابر وسعت و تعداد واحدهاي صنعتي از سوي سازمان صنايع ومعادن استان انتخاب شدند و براي بازديد ومراجعه به واحدها آماده كار هستند.
وي خاطرنشان كرد: هر تيم متشكل از 4 نفر مراجعه كننده و يك نفر سرپرست است كه مسئوليت مراجعه مستقيم به واحدها را بر عهده دارد.
“زرندي ” ادامه داد: اين افراد كه هركدام با خود معرفي نامه به همراه دارند يك بسته آموزشي را نيز در اختيار واحدها قرار ميدهند كه اين بسته حاوي اطلاعات دقيقي از چگونگي دريافت شناسه صنعتي است .
وي يادآور شد: براساس برنامه ريزيهاي انجام شده مقرر شده است قبل از مراجعه نمايندگان، واحدهاي صنعتي از زمان حضور آنها باخبر باشند تا بتوانند در اين خصوص نهايت همكاري را مبذول دارند.
مديركل آمار و فرآوري داده هاي وزارت صنايع و معادن خواستار همكاري همه جانبه واحدهاي صنعتي با تيمهاي اجرايي شد و گفت: از همين جا از واحدهاي صنعتي ميخواهيم كه با نمايندگان ما كه در واقع نماينده وزارت صنايع ومعادن در استان هستند نهايت تعامل وهمكاري را داشته باشند.
وي در ادامه از را ه اندازي سامانه صدوركارت الكترونيكي شناسه صنعتي از اواخر آذر ماه تا اوايل دي ماه سالجاري خبر داد و گفت: بعداز تكميل اين اطلاعات، كارت الكترونيكي شناسه صنعتي براي واحدهاي صنعتي ارسال ميشود كه مبناي ارائه هرگونه خدمات خواهد بود.
“زرندي” با اشاره به مزاياي استفاده از اين طرح تصريح كرد: با راه اندازي اين سامانه، وضعيت هر واحد صنعتي قابل پيگيري است بطوريكه اطلاعات هر واحد كه در قالب يك شناسه صنعتي ثبت شده است ميتواند اطلاعات به روزي را از وضعيت در اختيار وزارت صنايع ومعادن قرار دهد.
وي به روز بودن اطلاعات اين طرح را حائز اهميت دانست وگفت: فعال ماندن كارت الكترونيك شناسه صنعتي منوط به ارائه آمار توليد ماهانه است از اين رو كارت واحدي كه در اين زمينه دچار تخلف شود پس از گذشت سه ماه به صورت خودار باطل خواهد شد.
مهندس زرندي با بيان اينكه با اجراي اين طرح امكان تبادل اطلاعات با ساير دستگاههاي اجرايي كشور نيز فراهم مي شود ابراز اميدواري كرد تا در مرحله بعد، طرح به روز رساني طرح هاي صنعتي نيز راه اندازي شود.
وي، طرح به روز رساني اطلاعات صنعتي را فرصت خوبي جهت عارضه يابي صنعت در حوزه هاي مختلف بيمه، گمرك، ماليات و بسياري مشكلات واحدهاي صنعتي و توليدي دانست و گفت: با استخراج اطلاعات وارد شده از سوي واحدهاي توليدي و با توجه به سهم واحد در ارزش افزوده، صادرات و .. ميتوان تعداد واحدهاي فعال صنعتي را درعرصه توليد ملي شناسايي كرد و آنان را از حمايت ها و امتيازات ويژه اي برخوردار كرد.