رييس خانه صنعت و معدن نطنز خواستار شد:
زمينه بهرهبرداري از ظرفيتهاي معدني نظنز فراهم شود

خبرگزاري تخصصي معدن- رييس خانه صنعت و معدن نطنز با اشاره به فعاليت واحدهاي توليدي سنگهاي تزئيني، خواستار فراهم نمودن بهرهبرداري مناسب از ظرفيتهاي اين شهرستان در بخش معدن شد.
خبرگزاري تخصصي معدن- رييس خانه صنعت و معدن نطنز با اشاره به فعاليت واحدهاي توليدي سنگهاي تزئيني، خواستار فراهم نمودن بهرهبرداري مناسب از ظرفيتهاي اين شهرستان در بخش معدن شد.
به گزارش معدن نيوز ؛ ابراهيم عبداللهي رييس خانه صنعت و معدن نطنز گفت: وجود واحدهاي توليدي سنگ تزئيني، اين شهرستان را به قطب صنعتي و معدني تبديل کرده است.
عبداللهي با اشاره به وجود 134 واحد صنعتي داراي پروانه بهرهبرداري و 51 معدن فعال در سطح شهرستان، از اشتغال قريب 5 هزار نفر در اين راستا خبر داد.
وي تصريح کرد: توليد سنگهاي تراورتن و گرانيت، فعاليت بخش قابل توجهي از فعاليت واحدهاي فوق را شامل ميشود.
عبداللهي، دليل اين امر را شرايط نطنز در بخش زمين شناسي و معدني ذکر کرد.
اين مقام مسئول ضمن اشاره به وجود سه شهرک صنعتي اوره و شجاع آباد در نظنز و بادرود و ناحيه صنعتي سرآسياب تاکيد کرد: اگر شرايط لازم براي بهرهبرداري مناسب از ظرفيتهاي اين شهرستان و فعاليت بهينه 135واحد صنعتي مستقر فراهم ميشود، شرايط اشتغال براي پنج هزار نفر ميسر خواهد شد.
ابراهيم عبداللهي در بخش ديگري از سخنان خود بيان داشت: به منظور رفع مشکلات صنعتگران، در تمامي جلسات اداري شهرستان که با محوريت صنعت و معدن برگزار شد، نماينده خانه صنعت و معدن نظنز حضور داشت که ميتوان به شوراي اداري شهرستان، کميته سوخت وکميته بررسي عملکرد معادن در اوره اشاره داشت.
وي يادآور شد: با پيگيري کميته معادن اوره، طرح زيست محيطي منطقه براي اولين بار در کشور و با تاييد اداره کل محيط زيست استان توسط مشاور تهيه شد.
اين مقام مسئول خاطرنشان ساخت: اقدامات زيست محيطي لازم مانند جنگلکاري به ميزان 400 هکتار در راستاي اجراي مفاد طرح فوق انجام خواهد شد.
وي دليل تعيين 400 هکتار جنگلکاري را چنين توضيح داد: اين رقم بر اساس دو برابر ميزان خسارت سطح تخريب معادن و به منظور جبران خسارات وارده به منابع طبيعي اوره تعيين گشته است.
رييس خانه صنعت و معدن نظنز، ساماندهي پسماندهاي حاصل از فعاليتهاي معدنکاري و تبديل و فرآوري آن به مصالح ساختماني را از ديگر اقداماتي ذکر کرد که بر اساس طرح زيست محيطي مورد اشاره عملياتي خواهد شد.
عبداللهي، انجام فعاليتهاي بخش معدن بر اساس استانداردهاي زيست محيطي را ديگر اقدامي عنوان کرد که با هدف حفظ منابع طبيعي در نطنز انجام خواهد شد و گفت: هر اقدامي در بخش صنعت و معدن اين شهرستان با نظارت اداره کل محيط زيست استان و اداره محيط زيست نطنز و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اجرا ميشود.
به گفته اين مقام مسئول، مشارکت معدنکاران منطقه در امور عامالمنفعه و عمراني نطنز مدنظر بوده و در اين راستا، اولويت با روستاي اوره ميباشد.