رشد ۶.۸ درصدی عملکرد HSE در ایمیدرو؛ فراتر از اهداف تعیین‌شده

تحریریه معدن نیوز
رشد ۶.۸ درصدی عملکرد HSE در ایمیدرو؛ فراتر از اهداف تعیین‌شده

هشتمین دوره ارزیابی سطح عملکرد HSE واحدهای تابعه ایمیدرو با دستیابی به نتایج فراتر از اهداف تعیین‌شده برگزار شد. امیر ولدخانی، مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست ایمیدرو، در این همایش اعلام کرد که میانگین امتیاز واحدها نسبت به دوره‌های گذشته افزایش یافته و بیش از نیمی از واحدها رشد عملکردی داشته‌اند.

هشتمین دوره ارزیابی سطح عملکرد HSE واحدهای تابعه ایمیدرو با دستیابی به نتایج فراتر از اهداف تعیین‌شده برگزار شد. مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست ایمیدرو، در این همایش اعلام کرد که میانگین امتیاز واحدها نسبت به دوره‌های گذشته افزایش یافته و بیش از نیمی از واحدها رشد عملکردی داشته‌اند.

به گفته ی امیر ولدخانی، اهداف کلان این ارزیابی‌ها دستیابی به چشم‌انداز صفر، ایجاد مسیر رشد و تعالی HSE، اجرای برنامه‌های متمرکز بهبود، تدوین سیاست‌های کلان و شناسایی مشکلات حوزه HSE است.

وی با اشاره به هدف‌گذاری ۵ درصدی برای بهبود عملکرد مدیران و مجریان واحدهای تابعه افزود: عملکرد واقعی این واحدها فراتر از انتظار بوده و میزان تحقق به ۶.۸ درصد رسیده است.

ولدخانی افزود: بر اساس نتایج به‌دست‌آمده، میانگین امتیاز کل واحدهای ارزیابی‌شده ۲۹۵ و میانگین امتیاز واحدهای مبنا ۳۱۲ بوده است. این در حالی است که این ارقام در دوره هفتم به ترتیب ۲۸۷ و ۲۹۲ ثبت شده بود. همچنین ۵۴ درصد از واحدها توانسته‌اند عملکرد خود را ارتقا دهند.

مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست ایمیدرو بیان کرد: مقایسه عملکرد بخش‌های پنج‌گانه HSE در سه دوره اخیر نشان می‌دهد که دوره هشتم در تمامی شاخص‌ها نسبت به دوره‌های گذشته بهبود یافته است. به‌طور مشخص، امتیاز بخش مدیریت از ۶۳ به ۶۸، بخش ایمنی از ۵۴ به ۵۸ و بخش بهداشت از ۵۴ به ۶۶ ارتقا یافته است.

وی افزود: در هشتمین دوره ارزیابی سطح عملکرد HSE ایمیدرو، ۳۵۹ نفر روز (۲۸۷۲ نفرساعت) با بهره‌گیری از ۷۱ ارزیاب ارشد و ارزیاب، و ۴۷ نفر با کسب تجربه حضور یافتند. همچنین در این دوره، برای نخستین بار بهره‌برداران ۱۱ واحد صنعتی به‌صورت مستقل ارزیابی شدند. این واحدها شامل چهار مجتمع از شرکت ملی مس، شرکت‌های سنگ آهن مرکزی، فولاد سنگان، توسعه فراگیر سناباد، فولاد شرق کاوه، صنایع فولاد کردستان، مرکز تحقیقات یزد و بهره‌برداران معادن فسفات گزستان هستند.

ولدخانی در خصوص برنامه‌های آتی حوزه HSE گفت: برای سال آینده، استانداردسازی، آموزش‌های ملی و بین‌المللی به‌ویژه در حوزه زغال‌سنگ و همچنین بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد. همچنین در دوره نهم ارزیابی، واحدهای دارای امتیاز عالی باید حداقل ۵ درصد ارتقا یابند، واحدهای تلاشگر ۲۰ درصد و واحدهای پیشرو ۱۰ درصد رشد عملکرد داشته باشند. با اجرای این برنامه‌ها، ایمیدرو در مسیر ارتقای سطح ایمنی، بهداشت و محیط زیست و دستیابی به استانداردهای بالاتر HSE گام برمی‌دارد.

منبع: ایمیدرو