شرکت شهرکهاي صنعتي استان خوزستان برگزار کرد ؛
دوره آموزشي آشنايي با استانداردهاي ايمني مواد غذايي

خبرگزاري تخصصي معدن- با حضور اعضاي خوشه صنعتي خرماي استان دوره آموزشي آشنايي با استانداردهاي ايمني و مواد غذايي با رويکردي به 2 استاندارد HACCP و ISO 22000:2005 در شهرستان شادگان برگزار شد.
خبرگزاري تخصصي معدن- با حضور اعضاي خوشه صنعتي خرماي استان دوره آموزشي آشنايي با استانداردهاي ايمني و مواد غذايي با رويکردي به 2 استاندارد HACCP و ISO 22000:2005 در شهرستان شادگان برگزار شد.
به گزارش معدن نيوز ؛ معاون صنايع کوچک شرکت شهرکهاي صنعتي خوزستان با بيان مطلب فوق اضافه کرد : در اين دوره 108 نفر ساعت آموزش برگزار شده است.
اخلاق محمديان افزود : آموزش با همکاري اتحاديه صادر کنندگان و بسته بندي کنندگان خشکبار ايران ( شعبه خوزستان ) برگزار گرديد.
گفتني است اصول اوليه سيستم ايمني مواد غذايي HACCP براي اولين بار در دهه 50 ميلادي در آمريکا تدوين شده است و اين استاندارد مبتني بر اصول هفتگانه تجزيه و تحليل خطر ، تعيين نقاط کنترل بحراني ، تعيين حد و حدود بحراني ، برقراري سيستمي براي پايش نقاط بحراني ، انجام اقدامات اصلاحي ، بررسي اثر بخشي سيستم و مستند سازي و حفظ سوابق مي باشد.