رييس مركز پژوهش ، توسعه فناوري و صنايع نوين وزارت صنايع و معادن خبر داد :
حمايت 400 ميليارد توماني از بخش پژوهش

خبرگزاري تخصصي معدن- رييس مركز پژوهش ، توسعه فناوري وصنايع نوين وزارت صنايع و معادن گفت : بخش صنعت و معدن كشور با انواع روشهاي حمايتي از بخش تحقيق و پژوهش كشور حمايت مي كند.
خبرگزاري تخصصي معدن- رييس مركز پژوهش ، توسعه فناوري وصنايع نوين وزارت صنايع و معادن گفت : بخش صنعت و معدن كشور با انواع روشهاي حمايتي از بخش تحقيق و پژوهش كشور حمايت مي كند.
به گزارش معدن نيوز ؛ « سيد اميد رعنايي سيادت » در نشست خبري روز سه شنبه خود به مناسبت هفته پژوهش ، با اشاره به انواع روشهاي حمايت از بخش پژوهش و تحقيق ، ارزش قراردادهاي مستقيم با اين حوزه را از ابتداي دولت نهم 400 ميليارد تومان اعلام كرد و افزود : در سري جديد توافقنامه با وزارت علوم سعي در حمايت از 2 هزار پايان نامه دانشجويي داريم و رويكرد ما در اين زمينه وجود متقاضي صنعتي از بخش خصوصي و بنگاه صنعتي است .
وي با اعلام حمايت ازدانشگاهها ، پاركهاي علمي و تحقيقاتي ، شهركهاي تحقيقاتي ، مراكز رشد و شركتهاي دانش بنيان توسط بخش صنعت و معدن، گفت : اولين قرار داد اين توافقنامه مبني بر حمايت از پايان نامه هاي تحصيلات تكميلي ، به مبلغ 500 ميليون تومان هفته آينده با دانشگاه تربيت مدرس امضا مي شود.
مدير برتر پژوهشي يازدهمين جشنواره پژوهش و فناوري كشور ، در ادامه با رد شائبه موازي كاري در وزارت صنايع و معادن در حوزه صنايع نوين ، درباره تشكيل سازمان صنايع نوين گفت : تشكيل سازمان صنايع نوين و پژوهشكده صنعت و معدن به صورت جدي دنبال ميشود.
به گفته وي در سال گذشته 86 صنعت نوين از وزارت صنايع و معادن مجوز كار در شعاع 120 كيلومتري تهران را دريافت كردند.
«رعنايي» درباره اجرا نشدن قانون اختصاص يك درصد از درآمد شركتها و سازمانهاي دولتي به تحقيق و پژوهش گفت: در سالهاي 87 و88 رقمي بالغ بر 45 ميليارد تومان در وزارت صنايع و معادن در پروژههاي تحقيقاتي حاصل از اجراي قانون فوق هزينه شد .
وي خاطر نشان كرد : يكي از موارد مورد توجه اين مركز تبيين نقش و جايگاه وزارت صنايع و معادن درسيستم نوآوري است و در حوزه طرحهاي صنايع نوين و پيشرفته هم در سازمان گسترش و ايميدرو پروژه هاي خوبي به بهره برداري رسيد.
وي با اشاره به رونمايي از پروژه توليد ” بايو ديزل” در توليد محصولات غذايي و دارويي و توليد نسل دوم ” بايواتانول ” و اتانول سوختي از منابع سلولزي ، ورود اين مركز را در حوزه پروژه هاي بايو تكنولوژي قابل توجه ارزيابي كرد و افزود : كنسرسيومي در اين زمينه با حضور رياست جمهوري ، وزارت صنايع و وزارت نفت و معاونت علمي رياست جمهوري تشكيل شد و تا آخر سال پايلوت يك هزار ليتري اتانول سوختي از منابع سلولزي رونمايي مي شود.
«رعنايي» اضافه كرد: با برزيل هم در حال مذاكره هستيم تا از توانمنديهاي اين كشور در زمينه توليد اتانول استفاده كنيم.
وي از ديگر پروژه هاي اين مركز در حوزه صنايع نوين را پروژه بزرگ بسته بندي مواد غذايي با دانشگاه امير كبير و توليد ” نانو كلي “يا ” نانو رس” توسط سازمان گسترش برشمرد.
در اين نشست همچنين معاون صنايع نوين سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (ايدرو) از توليد سه نمونه اوليه خودروهاي هيبريدي طي 18 ماه آينده خبر داد.
«مهرداد صباغي » درباره توليد خودروهاي هيبريدي گفت : تحقيقات روي توليد و توسعه خودروهاي هيبريدي در كشور چند سال است كه آغاز شده و مركز تحقيقات ايران خودرو و مركز تحقيقات موتور (ايپكو) در اين زمينه كار ميكنند.
وي افزود: چند نمونه موتور خودروهاي هيبريدي نيز خريداري شده و كنسرسيومي نيز به منظور تحقيق و توليد خودروهاي هيبريدي تشكيل شده و قرار است طي 18 ماه آينده سه نمونه اوليه از خودروهاي هيبريدي به توليد انبوه برسد.
« صباغي » خاطرنشان كرد: اوايل هفته جاري تفاهمنامهاي بين معاونت علمي و فنآوري رياست جمهوري و وزارت صنايع و معادن امضا شد و ارزش قرارداد مربوط به توليد خودروهاي هيبريدي به 9 ميليارد تومان ميرسد .
معاون صنايع نوين ايدرو اظهار كرد: در پروژه توليد خودروهاي هيبريدي از توان ساخت داخل و مراكز تحقيقاتي و دانشگاهها استفاده ميشود.
« صباغي» همچنين با اشاره به بازار بسيارخوب بيو ايمپلنت ها در كشورهاي اسلامي ، از صادرات بيوايمپلنتهاي قلبي و عروقي و استخواني توليد داخل به دو كشور عربستان و تركيه خبر داد .