توجه ويژه ايدرو به ايجاد اشتغال در مناطق محروم
خبرگزاري تخصصي معدن- مهمترين هدف سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران از سرمايه گذاري در توسعه مناطق كمترتوسعه يافته، توسعه صنعتي و ايجاد اشتغال در اين مناطق است.
خبرگزاري تخصصي معدن- مهمترين هدف سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران از سرمايه گذاري در توسعه مناطق كمترتوسعه يافته، توسعه صنعتي و ايجاد اشتغال در اين مناطق است.
به گزارش معدن نيوز ؛ مهندس سيد مجيد هدايت رييس هيات عامل سازمان گسترش اظهار داشت : همزمان با افتتاح بزرگترين کارخانه توليد کاشي در غرب كشور كه امروز بدست رييس جمهور صورت گرفت، ضمن بيان مطلب فوق افزود: با افتتاح دو طرح توليد كاشي و خميرمايه خشك در منطقه مرزي اسلام آباد غرب، علاوه بر توليد و صادرات محصولات مورد نياز منطقه و صادرات از مبادي مرزي، 1100 فرصت شغلي مستقيم در اين منطقه بهمراه اشتغال قابل توجه غيرمستقيم ايجاد شده است.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت تصريح كرد: جمع سرمايه گذاري ارزي و ريالي انجام شده در اين دو طرح 35.4 ميليون يورو و 48 ميليارد تومان بوده و سهم سازمان گسترش در طرح كاشي كاژه40درصد و در خميرمايه خشك 45 درصد و مابقي آن بامشاركت بخش خصوصي صورت پذيرفته است.
مهندس هدايت ظرفيت توليد كارخانه كاشي را سالانه 15 ميليون متر مربع و ظرفيت توليد كارخانه خميرمايه خشك را 4000 تن در سال اعلام كرد.
وي در خصوص كارخانه كاشي كاژه اظهار داشت: در اين كارخانه تنوع محصولات كاشي و سراميك با هنر و تخصص پرسنل توانمند ايراني آميخته گرديده و در سال جاري، اين كارخانه به ظرفيت اسمي يعني توليد سالانه 15 ميليون متر مربع انواع كاشي ديوار، كف، گرانيت و سراميك خواهد رسيد.
مهندس هدايت همچنين طرح توليد خميرمايه خشك را گامي بزرگ براي ارتقاي كيفيت صنايع نان و شيريني در كشور عنوان كرد و گفت: با راه اندازي اين كارخانه، توليد خميرمايه در كشور به 20 تا 25 هزار تن در سال مي رسد كه نياز داخلي هم اكنون حدود 38 هزار تن در سال است.
رييس هيات عامل سازمان گسترش خاطرنشان كرد: با اجراي اين دو طرح كه با استفاده از سرآمدترين دانش فني موجود در دنيا و بكارگيري مناسب ترين زيرساخت هاي اجرايي و فني تحقق يافته، صادرات محصولات اين دو كارخانه به بازارهاي منطقه به سهولت امكانپذير و آغاز شده است.
به گفته معاون وزير صنعت، معدن و تجارت طرحهاي مشابه صنعتي با هدف توسعه صنعتي در سيستان و بلوچستان، خراسان و خوزستان، در دست اجراست.
اين پروژه ها با مشارکت و همکاري بانک ها، تعاوني ها و بخش خصوصي با هدف توسعه مناطق كمتر توسعه يافته اجرا مي شود و تا كنون در سه استان با ايجاد شركتهايي در مقياس50 ميليارد تومان به پيش رفته كه در هر استان حداقل 15 طرح اشتغالزا پياده سازي و اجرا خواهد شد.