مدير ارتباطات گروه خودروسازي سايپا خبر داد :
تشکيل کارگروه همکاري ميان سايپا و دانشگاه ها

خبرگزاري تخصصي معدن- مدير ارتباطات گروه خودروسازي سايپا از تشکيل کارگروه تخصصي ميان صنعت خودرو و دانشگاه ها خبر داد و گفت: در راستاي گسترش تحقيقات و پژوهش هاي صنعتي در دانشگاه ها براي بررسي و حل مسائل و مشکلات صنعت خودرو، کارگروه هاي تخصصي بزودي تشکيل مي شوند.
خبرگزاري تخصصي معدن- مدير ارتباطات گروه خودروسازي سايپا از تشکيل کارگروه تخصصي ميان صنعت خودرو و دانشگاه ها خبر داد و گفت: در راستاي گسترش تحقيقات و پژوهش هاي صنعتي در دانشگاه ها براي بررسي و حل مسائل و مشکلات صنعت خودرو، کارگروه هاي تخصصي بزودي تشکيل مي شوند.
به گزارش معدن نيوز ، مهندس حسن شاهرخي مدير ارتباطات گروه خودروسازي سايپا در نخستين نشست هم انديشي دانشگاه و صنعت که به مناسبت هفته پژوهش و با حضور اساتيد و دانشجويان دانشکده هاي علوم اجتماعي شهر تهران و جمعي از مديران شرکت سايپا، در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد با بيان مطلب فوق گفت: صنعت خودرو داراي مجموعه وسيعي از صنايع وابسته است و توليد هر خودرو بين 2 الي 4 شغل مستقيم ايجاد مي کند.
وي اظهار داشت: کشور ما با داشتن بالاترين ميزان جمعيت جوان دانشگاهي بستر بسيار مناسبي براي توسعه پژوهش و تحقيق در زمينه هاي صنعتي و ارتقا سطح روابط ميان جامعه علمي و کارخانجات صنعتي است.
وي گفت: از حدود ده ميليون خودروي در حال تردد در سطح کشور نزديک به چهار ميليون دستگاه آن محصولات توليدي گروه خودروسازي سايپا بوده و اين حجم وسيع از توليد، داراي ابعاد گسترده اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بوده و ارتباط تنگاتنگ با جامعه علمي و پژوهشي کشور ضمن توسعه فناوري توليد، موجب پيشرفت تحقيقات و گسترش دستاوردها خواهد بود.
شاهرخي اظهار داشت: صنعت گران کشور بايد بر لزوم داشتن ارتباط با هنر توجه بيشتري کنند زيرا هر جا صنعت ايراني با هنر ايراني که زير شاخه اي از علوم انساني است تلفيق شده آثار و ابتکارات بديعي از خود بر جاي گذاشته که مايه مباهات بوده است.
وي تصريح کرد: دو دهه است که بحث ارتباط صنعت و دانشگاه مطرح شده و امروز بيش از هر زماني لزوم اجرايي شدن و گسترش آن احساس مي شود و با همين ديدگاه است که دانشگاه هاي علمي کاربردي و دبيرستان هاي فني حرفه اي و کاردانش تاسيس شد.
مدير ارتباطات گروه خودروسازي سايپا تاکيد کرد: اگر در دانشگاه ها و مراکز علمي و پژوهشي، مشکلات صنعت خودرو به صورت يک جانبه و بدون حضور خودروسازان بررسي شود، نتايج آن چندان به واقعيت نزديک نخواهد بود.
شاهرخي در خاتمه يادآور شد: گروه خودروسازي سايپا آمادگي دارد تا در پروژه ها و پايان نامه هاي دانشجويي در زمينه هاي صنعتي با مشاوره و همکاري کارشناسان مجرب شاغل در سايپا همکاري کرده و در حوزه اطلاع رساني وجود يک پايگاه خبري، راديو و سيماي سايپا در ارتباطات سايپا زمينه بسيار خوبي براي همکاري ميان سايپا و دانشجويان است.
در ابتداي اين نشست دکتر هزارجريبي رييس دانشکده علوم اجتماعي دانشگاه علامه طباطبايي ضمن ابراز خرسندي از ديدار با مديران شرکت سايپا گفت: بحث ارتباط صنعت و دانشگاه سال هاست که مطرح شده و جايگاه ويژه اي يافته است.
وي اظهار داشت: حوزه صنعت ايران نيازمند پژوهش است و فضاي تحقيق بايد در صنعت مد نظر قرار گرفته و نتايج آن مورد بهره برداري قرار گيرد.
هزار جريبي تاکيد کرد: براي دستيابي به موفقيت در صنعت و گسترش فضاي کار بايد عواملي نظير ارتقا کيفيت، ريسک پذيري و نوآوري مد نظر قرار گرفته و از روزمرگي پرهيز شود.
وي با بيان اين مطلب که شناسايي ذائقه مردم از طريق پژوهش ميسر مي شود، گفت: تشکيلات صنعتي نيازمند داشتن روابط عمومي هاي قدرتمند هستند و دانشجويان علوم ارتباطات در اين حوزه بسيار تاثير گذار خواهند بود.
در ادامه مهندس فريدون رحيميان مدير آموزش شرکت سايپا با تاکيد بر ضرورت پيوند صنعت و دانشگاه گفت: صنعت بايد پيوسته با پژوهش و جوامع دانشگاهي ارتباط داشته و به هم وابسته باشند.
وي اظهار داشت: رابطه ي عميقي بين مباحث تئوري علمي و صنعتي برقرار بوده و بايد ميان مطالب درسي دانشگاهي و مباحث صنعتي هماهنگي ايجاد شود تا زماني که دانشجو وارد صنعت مي شود با مطالب کاملاً آشنا باشد.
در ادامه دکتر رسولي مدير گروه علوم اجتماعي دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز گفت: دانشجويان رشته هاي علوم اجتماعي توانايي اثرگذاري زيادي بر روي مخاطبان بنگاه هاي صنعتي که همان مشتريان هستند را دارند و مي توانند در نحوه توليد، فروش و خدمات پس از فروش خودروسازان، ضمن بررسي و تحقيق در نظرات مشتريان، سطح آگاهي خودروسازان را بالا برند.
در خاتمه مهندس شباب مدير پيشبرد استراتژي هاي سايپا به بيان اهداف و برنامه هاي آينده اين شرکت پرداخت و گفت: بايد شرايطي ايجاد کنيم تا دانشجوياني جذب صنعت خودرو شوند که در اين حوزه تخصص داشته باشند تا روند کاربردي کردن علم در بنگاه هاي صنعتي توسعه يابد.