معاون وزير صنايع و معادن خبر داد :

تدوين استراتژي توسعه صنايع منتخب

تدوين استراتژي توسعه صنايع منتخب

خبرگزاري تخصصي معدن- معاون برنامه ريزي، توسعه و فناوري وزارت صنايع و معادن از تدوين استراتژي توسعه صنايع منتخب و مهم در قالب "الزامات " سند استراتژي توسعه صنعتي خبر داد.

خبرگزاري تخصصي معدن- معاون برنامه ريزي، توسعه و فناوري وزارت صنايع و معادن از تدوين استراتژي توسعه صنايع منتخب و مهم در قالب “الزامات ” سند استراتژي توسعه صنعتي خبر داد.
به گزارش معدن نيوز ؛ «محسن حاتم»  با بيان ميزان اهميت تدوين استراتژي توسعه صنايع منتخب و مهم و تدوين پيوستها تصريح كرد : سياستهاي توسعه‌اي بخشهاي منتخب كه از نظر ارزش افزوده بخش صنعت و اشتغال نقش مهمي ايفا مي‌كنند و نيز تدوين برنامه هاي عملياتي به عنوان بخش ” الزامات” از حدود 3 سال پيش و همزمان با ابلاغ سند استراتژي توسعه صنعتي در قالب كارگروه صنايع و معادن آغاز شده است.
وي با برشمردن صنايع منتخب و مهم افزود : استراتژي صنايع غذايي، پتروشيمي، شيميايي، نساجي و پوشاك، ساخت و ساز و مسكن، ماشين سازي و نيرو محركه، خودروسازي، دريايي، ريلي، هوايي، الكتريكي و فلزي، مخابرات و ارتباطات، لوازم خانگي، صنايع نوين، معدن و صنايع معدني، فولاد، مس و آلومينيوم تدوين شده و در پيوستهاي سند استراتژي توسعه صنعتي آمده است.
وي با تبيين پيوستهاي سند استراتژي توسعه صنعتي گفت :  راهكارهاي عملياتي رسيدن به اهداف دربخش “الزامات” و بخش هايي كه نياز به هماهنگي ساير دستگاهها دارد در بخش “ملزومات” سند آورده شده است و با تصويب سند، قابليت اجرايي پيدا مي كند و ساير دستگاهها موظف به همكاري و اجرا در اين زمينه هستند .
«حاتم » افزود : محورهاي كلان اين برنامه ها به عنوان اسناد پشتيبان سند راهبرد توسعه صنعتي در متن سند  و ما بقي به عنوان پيوستها كه راهكارهاي عملياتي، مطالعات آينده پژوهانه، روندها و رويدادها، فرصتها و تهديدها  و افق آينده صنعت را به مديران بخشهاي دولتي و خصوصي مي دهد ارائه شد.
معاون برنامه ريزي، توسعه و فناوري وزارت صنايع و معادن  همچنين از تدوين پيوست فرهنگي سند توسط ستاد ” صافا” و معاونت مربوط خبر داد واظهار اميدواري كرد كه اختيارات خوبي در زمينه  تصويب اهداف كلان صنعتي به وزارت صنايع و معادن داده شود كه بتواند صنعت كشور را كه به قول مقام معظم رهبري پيشقراول توسعه اقتصادي كشور است ، آسيب پذيري كمتري نسبت به ساير بخشهاي اقتصادي دارد به توسعه كامل برساند.