دبير خانه معدن ايران خواستار شد :

اختصاص تسهيلات صندوق توسعه ملي به بخش معدن

اختصاص تسهيلات صندوق توسعه ملي به بخش معدن

خبرگزاري تخصصي معدن- بخش معدن و صنايع معدني يكي از بهترين بخش‌هايي است كه مي‌تواند اقدام به سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي كرده و از تسهيلات صندوق توسعه ملي به خوبي استفاده كند.

خبرگزاري تخصصي معدن- بخش معدن و صنايع معدني يكي از بهترين بخش‌هايي است كه مي‌تواند اقدام به سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي كرده و از تسهيلات صندوق توسعه ملي به خوبي استفاده كند.
به گزارش معدن نيوز ؛ «غلامرضا حميدي اناركي» با بيان اين كه مجلس شوراي اسلامي در برنامه پنجم توسعه، افزايش سهم بخش معدن در توليد ناخالص داخلي (GDP) را به ميزان دو برابر فعلي در نظر گرفته است، افزود: يكي از بخش‌هايي كه با عضويت ايران در سازمان جهاني تجارت (WTO)‌ دچار آسيب نمي‌شود، بخش معدن است.
وي با بيان اينكه توليد با تجارت فعال و كارآمد، پوياتر مي‌شود، افزود: بخش معدن و صنايع معدني و همچنين تجارت و خدمات تجاري مي‌تواند در آينده يكي از منابع رشد پايدار در اقتصاد ايران باشد.
وي بر پررنگ‌تر كردن نقش بخش خصوصي در فعاليت‌هاي معدني تاكيد كرد و گفت: در دهه‌هاي اخير تنها 23 ميليارد دلار از درآمدهاي نفتي در بخش معادن و فلزات سرمايه‌گذاري شده ،در حالي‌كه چنانچه 100 ميليارد دلار در بخش معادن سرمايه‌گذاري مي‌شد، تحول عظيمي در بخش صنعت كشور ايجاد  و مشكلاتي مانند اشتغال حل مي‌شد.
«حميدي اناركي» افزود: جهاد اقتصادي در عرصه‌هاي صنعتي و توليدي بدون از خودگذشتگي بخش معدن ميسر نيست و بخش معدن آماده ايجاد جهش در توليد است.
دبير خانه معدن ايران گفت: قانون معادن و استراتژي فعاليت‌هاي معدني متناسب با فعاليت‌هاي مورد نظر و با توجه به پتانسيل‌هاي معدني كشور و نيز در نظر گرفتن اهداف لايحه اجرايي اصل 44 قانون اساسي، مي‌تواند ما را بسرعت به اهداف جهاد اقتصادي سوق داده و اطمينان لازم را براي پيشگامان سرمايه‌گذاري در اين بخش به ارمغان آورد.
وي افزود: انجام اكتشافات اصولي با توجه به پتانسيل‌هاي معدني و با استفاده از توان بخش خصوصي و تحت نظارت سازمان‌هاي مسئول اكتشاف، پايه و اساس فعاليت‌هاي معدني است، بنا براين بايد اكتشافات را تا حد مطلوب پتانسيل‌هاي معدني توسعه دهيم.
وي تصريح كرد: بخش خصوصي در عرصه معدني خود را براي انجام وظايفش در يك حركت جهادي آماده كرده و علاوه بر فعاليت در واحدهاي كوچك و بزرگي كه تاكنون در آن فعاليت مي‌كرد، با تشكيل هلدينگ‌هاي بزرگ در زمينه اكتشاف، بهره‌برداري و ايجاد واحدهاي صنايع معدني خود را براي پذيرفتن مسئوليت‌هاي بزرگ و كارهاي اساسي آماده كرده است.
«حميدي اناركي» در پايان خاطر نشان كرد: در حال حاضر، ‌نقش معدن در اقتصاد كشور روز به روز پررنگ‌تر مي‌شود كه اميدواريم با برنامه هاي وزارتخانه جديد در برنامه پنجم شاهد نقش تعيين‌كننده بخش معدن در اقتصاد كشور باشيم.