با حضور رئيس جمهور ؛

چهار طرح مهم صنعتي در استان كرمانشاه به بهره برداري رسيد

چهار طرح مهم صنعتي در استان كرمانشاه به بهره برداري رسيد

خبرگزاري تخصصي معدن- با حضور رييس جمهور و وزير صنعت، معدن و تجارت صبح دوشنبه كارخانجات تايركورد، سيمان سامان، كاشي كاژه و پاك مايه كرمانشاه افتتاح شد.

خبرگزاري تخصصي معدن- با حضور رييس جمهور و  وزير صنعت، معدن و تجارت صبح دوشنبه كارخانجات تايركورد، سيمان سامان، كاشي كاژه و پاك مايه كرمانشاه افتتاح شد.
به گزارش معدن نيوز ؛ واحد صنعتي تاير كورد كه با سرمايه گذاري 197 ميليارد ريال و ظرفيت توليد سالانه 15هزارتن نخ تايربه بهره برداري رسيد، تنها كارخانه اي در خاورميانه  است كه علاوه بر منسوجات تاير اعم از پلي آميدي و پلي استري و رايوني ،منسوج تسمه نقاله ، منسوجات تك لاب ،دولاتاب ، سه لاتاب و همچنين لاينرهاي صنعتي را نيز توليد مي كند.

افتتاح كارخانه منسوجات پلي استري و پلي آميدي

با افتتاح اين كارخانه كه منسوجات پلي استري و پلي آميدي آن به عنوان يكي از مواد اوليه اصلي صنايع لاستيك بشمار مي رود بخش اعظمي از نياز داخلي كه تاكنون از خارج تهيه مي شده است تامين مي شودو علاوه بر تامين بازارهاي داخلي ، به خارج از كشور نيز صادر خواهد شد.
تجهيزات بكار رفته در اين مجتمع صنعتي، مجهز به مدرن ترين فناوري روز دنيا از كشورهاي فرانسه، بلژيك، آلمان و انگلستان همراه با انتقال دانش فني و تكنولوژيك دنيا است.
مجتمع صنعتي تايركورد كرمانشاه در زميني به وسعت 20 هكتار و بابيش از 35 هزار متر مربع سطح زيربنا اشتغالزايي مستقيم 300 نفر وغيرمستقيم 2000 نفررا به دنبال دارد.

* كارخانه سيمان غرب

دومين واحد افتتاحي در سفر رييس جمهوري  به استان كرمانشاه كارخانه سيمان سامان غرب با سرمايه‌اي بالغ برسه  هزار و 150 ميليارد ريال است كه داراي دو خط توليد با ظرفيت توليد هر خط 3 هزار و 500 تن كلينكر در روز و انواع سيمان از جمله تيپ‌هاي پنج، دو و يك و همچنين سيمان پرتلند پوزولاني و توليد بتن آماده خشك براي مصارف عمومي است.
پروژه سيمان سامان غرب در خصوص رعايت استانداردهاي زيست محيطي و تلاش جهت كاهش آلاينده‌هاي زيست محيطي علاوه بر رعايت استاندارد خروج غبار از واحدهاي سيماني توانست  براساس طراحي‌هاي انجام گرفته و تجهيزات خريداري شده غبار خروجي كارخانه خود را به صورت مدام در سطحي استاندارد نگهداشته و عملا غباري قابل رويت نخواهد داشت.

*كارخانه كاشي كاژه

كارخانه كاشي كاژه با ظرفيت توليد سالانه 15 ميليون متر مربع انواع كاشي كف و ديوار و سراميك گرانيتي سومين كارخانه اي است كه همزمان باسفر رياست جمهوري به استان  افتتاح شد .
اين مجتمع كه از نظر ظرفيت توليد دومين كارخانه كشور در زمينه توليد كاشي و سراميك است، با سرمايه گذاري مشترك سازمان گسترش و بخش خصوصي ، با هدف اشتغال زايي در منطقه محروم اسلام آباد غرب اجرا شده و در سه شيفت بيش از 1000 نفر اشتغال ايجاد خواهد كرد.
كارخانه كاشي كاژه در زميني به مساحت 12 هكتار احداث شده و اكنون  به مرحله بهره برداري رسيده است.
ميزان سرمايه گذاري ريالي صورت گرفته در اين طرح 303 ميليارد ريال و ارزي 28  ميليون يورو است و باتوجه به مجاورت استان كرمانشاه با عراق و نياز اين كشور به مصالح ساختماني مي توان پيش بيني كرد كه اجراي طرح كاشي كاژه ، توسعه صادرات را نيز در پي خواهد داشت.

كارخانه توليد خميرمايه

همچنين همزمان با سفر دكتر “احمدي نژاد ” به استان كرمانشاه ،  كارخانه توليد خميرمايه  پاك مايه كرمانشاه، تنها واحد بيوتكنولوژي فعال درغرب كشور در شهرك صنعتي اسلام آباد با ظرفيت توليد سالانه 4 هزار تن خميرمايه خشك فوري افتتاح و به بهره برداري رسيد.
اين كارخانه كه از تكنولوژي فوگل بوش اتريش بهره مي برد داراي 114 نفر پرسنل بوده وبا سرمايه گذاري 324 ميليارد ريال در زميني به مساحت 25 هكتار احداث گرديده و به مرحله بهره برداري رسيده است.
هدف از توليد اين محصول كه دربسته بندي هاي 500 گرمي وكيوم، 5 كيلوگرمي و 10 كيلوگرمي به بازارعرضه خواهد شد ،تامين سلامت و بهداشت نان، پيشگيري از كم خوني، پوكي استخوان، بيماري‌هاي گوارشي و نيز پيشگيري از هدر رفتن سرمايه‌هاي ملي مي باشد كه در نتيجه توليد نامناسب نان و دورريز عمده آن صورت مي گيرد.
يادآور مي شود؛ خميرمايه سبب تسهيل باز جذب كلسيم، روي و آهن از روده مي شود و استفاده از آن آهن مورد نياز بدن را تامين كرده و از عوارض ناشي از فقر آهن و همچنين پوكي استخوان جلوگيري مي كند.
اسيدهاي آمينه بيوتين و مواد معدني و آلي موجود در خميرمايه در نان پخته شده حفظ مي شود و به همين دليل اين نان يك غذاي تقريبا كامل براي يك وعده غذايي است.