صبح امروز و با حضور محققين و دانش پژوهان ؛
نهمين همايش مراكز تحقيق و توسعه صنايع و معادن برگزار شد
خبرگزاري تخصصي معدن- نهمين همايش مراكز تحقيق و توسعه صنايع و معادن ، صبح امروز با حضور محققين ، دانش جويان ، و دانش پژوهان تحقيق و توسعه و با محوريت « از ايده تا موفقيت دربازار» برگزار شد.
خبرگزاري تخصصي معدن- نهمين همايش مراكز تحقيق و توسعه صنايع و معادن ، صبح امروز با حضور محققين ، دانش جويان ، و دانش پژوهان تحقيق و توسعه و با محوريت « از ايده تا موفقيت دربازار» برگزار شد.
به گزارش معدن نيوز ، دبيرانجمن تخصصي مراكزتحقيق و توسعه صنايع و معادن فرآيند 16 مرحله اي تجاري سازي يافته هاي پژوهشي را فرآيند مهمي دانست كه نياز به سازمان مستقلي دارد.
« حميد طاهباز توكلي» اضافه كرد : در اين فرآيند مرحله فن بازار مرحله اي بسيار حساس و مهم است كه بايد از سوي وزارتخانه و سازماني مرتبط حمايت و پشتيباني شود.
وي با بيان اينكه اين بخش اكنون در حيطه وظايف وزارت علوم است تاكيد كرد : بايد اين بخش در حيطه اختيارات و وظايف وزارت صنايع و معادن قرار گرفته و توسط سازمان مرتبط با صنعت پشتيباني شود .
« توكلي» تصريح كرد : كليد توسعه صنعتي در مرحله آخر، تهيه بسته دانش فني قرار دارد، كه مرحله تجاري سازي را در پيش رو دارد و از اين رو كار كارشناسي قوي تري را مي طلبد.
دبير همايش ، سطح علمي مقالات را بسيار بالا توصيف و خاطر نشان كرد : 70 درصد مقالات از سوي افرادي كه مستقيما با صنعت در ارتباطند ارائه شده است و در پايان همايش ،سه مقاله برتر معرفي و تقدير خواهند شد.
توكلي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به توانايي هاي بسيار بالاي ربات انسان نماي سورنا كه توسط انجمن تخصصي مراكزتحقيق و توسعه صنايع و معادن خلق شده است افزود : در نظر داريم هوشمندي سورنا را در فاز 3 بالاتر ببريم تا بتواند به قابليتهاي يك انسان نزديكتر شود.
وي سورنا را جزو 5 ربات برتر دنيا برشمرد و آنرا نشان از توانايي بالاي محققين داخلي دانست.
در اين همايش دو روزه شركت كنندگان با فرآيند 16 مرحله اي تجاري سازي تحقيق و توسعه شامل خلق ايده تا تجاري سازي يافته هاي پژوهشي آشنا مي شوند.
دبير كميته علمي همايش اين مراحل را شامل : خلق ايده ، ثبت ايده ، ارزيابي ايده ، انتخاب فرصت ، حمايت مالي اوليه ، تهيه نقشه راه ، توسعه تكنولوژي و محصول ، ارزيابي محصول ، نونه سازي ، ثبت مالكيت معنوي ، تست ميداني ، حمايت مالي ، اجراي فاز نيمه صنعتي ، تهيه بسته دانش فني ، ارائه به فن بازار و نهايتا تجاري سازي برشمرد.
« محمد علي شفيعا» با بيان اينكه ارتباط خوبي بين صنعت و دانشگاه برقرار شده است گفت : بايد مرتبا بازخوردي دو طرفه بين اين دو به وجود بيايد.
گفتني است طي دو روز برگزاري همايش و از بين 185 مقاله ارسالي به دبيرخانه همايش 25 مقاله ارائه و قرائت خواهد شد و 4 كارگاه تخصصي نيزدرحاشيه همايش برگزار مي شود.
نهمين همايش مراكز تحقيق و توسعه از8 تا 9 آذرماه ، در محل مركز همايش هاي صدا و سيما در حال برگزاري است.