معاون وزير صنعت، معدن در حاشيه امضاي تفاهم‌نامه با پتروشيمي تاكيد كرد:

لزوم تغيير فرهنگ و الگوهاي سرمايه‌گذاري در كشور

لزوم تغيير فرهنگ و الگوهاي سرمايه‌گذاري در كشور

خبرگزاري تخصصي معدن -معاون برنامه‌ريزي وزير صنعت، معدن و تجارت تصريح كرد: به منظور تسهيل و توسعه زيرساخت‌ها در صنايع تكميلي وشناسايي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري و جذب سرمايه‌گذاران، تغيير فرهنگ و الگوهاي سرمايه‌گذاري ضروري است.

خبرگزاري تخصصي معدن -معاون برنامه‌ريزي وزير صنعت، معدن و تجارت تصريح كرد: به منظور تسهيل و توسعه زيرساخت‌ها در صنايع تكميلي وشناسايي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري و جذب سرمايه‌گذاران، تغيير فرهنگ و الگوهاي سرمايه‌گذاري ضروري است.
به گزارش معدن نيوز،سيدرضا فاطمي امين در مراسم امضاي تفاهم‌نامه همكاري‌هاي دوجانبه بين شركت ملي صنايع پتروشيمي و وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: تكميل زنجيره‌هاي توليد، ايجاد اشتغال و ارتقاي ارزش افزوده از مواردي است كه در صنايع تكميلي و پايين‌دستي بسيار اهميت دارد.
وي با اشاره به اينكه فرهنگ‌سازي الگوي سرمايه‌گذاري در كشور نيازمند تغيير است اظهار كرد: در اين راستا توجه به صنايع پايين دستي و تكميلي كه از پتانسيلها و ظرفيت خوبي در كشور برخوردار است بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
فاطمي امين در ادامه شناسايي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در صنايع تكميلي و پايين‌دستي پتروشيمي را در توسعه پايدار كشور موثر دانست و افزود: تاثير و توسعه زيرساخت‌ها در راستاي جذب سرمايه‌گذاران را نبايد از نظر دور داشت.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت به اقدامات اين وزارتخانه به منظور نهادينه‌سازي اين فرهنگ اشاره كرد و گفت: در اين خصوص سامانه‌اي با نام بهين‌ياب راه‌اندازي شده است كه اطلاعات لازم را براي جذب سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي مختلف صنعت، معدن و تجارت در اختيار فعالان قرار داده است.
وي با بيان اينكه اولويت‌هاي سرمايه‌گذاري نيز در اين سامانه مشخص شده است افزود: با مراجعه به اين سامانه تمام فرايندهاي لازم براي حضور فعالان در عرصه سرمايه‌گذاري مشخص شده است كه مرجع خوبي در زمينه شناسايي فرصت‌ها و اولويت‌هاي پتروشيمي به شمار مي رود.
فاطمي امين با تاكيد بر همكاري بخش پتروشيمي با صنايع تصريح كرد: همجواري واحدهاي پتروشيمي و صنايع در شهرك‌هاي صنعتي علاوه بر تجميع و تسريع در روند اقدامات، ارتقاي دانش فني و تكنولوژي و فناوري را به همراه خواهد داشت.
معاون برنامه‌ريزي وزير صنعت، معدن و تجارت در اين مراسم ، ضمن ابراز اميدواري از استمرار همكاريها و تعاملات، ادامه اين روند را در ايجاد ارزش افزوده بيشتر و رسيدن به توسعه پايداراقتصادي كشور مورد تاكيد قرار داد.
 در اين مراسم همچنين بيات معاون وزير نفت با اشاره به اينكه اقتصاد وابسته به نفت آسيب‌پذير و ناپايدار خواهد بود، اظهار كرد: توسعه صنايع پتروشيمي در اقتصاد كشور علاوه بر ايجاد تحول در وضعيت اقتصادي، توسعه پايدار را به همراه خواهد داشت.
به گفته وي، هرچه قدر در صنايع تكميلي سرمايه‌گذاري و سياست‌گذاري‌هاي دقيقي تدوين صورت گيرد در نهايت به توسعه كشور خواهد انجاميد.
بيات بر همكاري بيشتر وزارت نفت در كنار وزارت صنعت، معدن و تجارت تاكيد كرد و گفت: حلقه مفقوده كه در اين بين وجود دارد اميدواريم هرچه زودتر برطرف شود.
براساس اين تفاهم‌نامه دو طرف بر تدوين راهبردهاي توسعه منطقه‌اي ملي در حوزه صنايع تكميلي پتروشيمي، همكاري و هماهنگي حداكثري در برنامه‌ريزي و سياست‌گذاري و شناسايي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در صنايع تكميلي پايين‌دستي پتروشيمي و تسهيل و توسعه زيرساخت‌ها در اين حوزه تاكيد كردند.
 همچنين تكميل زيرساخت‌هاي توسعه متوازن به منظور تكميل زنجيره ارزش صنايع پتروشيمي،تدوين سند راهبردي توسعه صنايع تكميلي پتروشيمي و افزايش صادرات محصولات تكميلي پتروشيمي و … از ديگر موارد تاكيدي در اين تفاهمنامه ذكر شد.