رئيس سازمان استاندارد كشور؛

كالاهاي صنعتي توليد داخل طي يك سال آينده به نشان استاندارد دست يابند

كالاهاي صنعتي توليد داخل طي يك سال آينده به نشان استاندارد دست يابند

خبرگزاري تخصصي معدن- رئيس سازمان استاندارد كشور با اشاره به ابلاغ مصوبه مجلس شوراي اسلامي توسط دولت گفت: تمام كالاهاي صنعتي توليد داخل ظرف يك‌سال آينده بايد به نشان استاندارد دست پيدا كنند.

خبرگزاري تخصصي معدن- رئيس سازمان  استاندارد كشور با اشاره به ابلاغ مصوبه مجلس شوراي اسلامي توسط دولت گفت: تمام كالاهاي صنعتي توليد داخل ظرف يك‌سال آينده بايد به نشان استاندارد دست پيدا كنند.
به گزارش معدن نيوز ؛ برزگري امروز در نشست خبري: بنابر مصوبه مجلس شوراي اسلامي، تمام كالاهاي صنعتي توليد داخل ظرف يك سال آينده بايد به نشان استاندارد دست پيداكنند، همچنين كل كالاهاي وارداتي نيز بايد كنترل و تابع استانداردها، وارد كشور شوند.
وي با اشاره به مذاكرات اخير صورت گرفته با استاندارد كشور چين تصريح كرد: به دنبال مذاكرات فشرده به اين نتيجه رسيديم كه استاندار چين بايد شان ملت ايران را در نظر بگيرد و اجازه ندهد كه كالاهاي بي كيفيت از مبادي خروجي اين كشور به مقصد ايران صادر شوند.
برزگري افزود: مردم ايران از كالاهاي بي كيفيت چين كه از مبادي رسمي و غير رسمي وارد كشور مي شوند، گله‌‌مند هستند و از استاندارد كشور اين انتظار را دارند تا مانع ورود كالاهاي بي كيفيت شود.
رئيس سازمان ملي استاندارد و تحقيقات صنعتي كشور ادامه داد: در تفاهم نامه اي ديگر با استاندارد كشور عراق به اين نتيجه رسيديم كه از صادرات كالاهايي بي كيفيت از ايران به عراق جلوگيري شود.
وي تصريح كرد: عراق كشور مناسبي براي كالاهاي ايراني است.
برزگري در ادامه با اشاره به توليد 70 درصد از مصالح كشور به صورت استاندارد تاكيد كرد: 30 درصد از مصالحي كه نتوانسته اند به نشان استاندارد دست يابند، شامل شن و ماسه، تيرچه و بلوك است كه بنا بر اعلام جديد بايد ظرف سه ماه آينده مصالح ساختماني غير استاندارد نشان استاندارد را دريافت كنند، در غير اينصورت از توليد و توزيع آنها جلوگيري مي شود و اين درحالي است كه اين فرصت تمديد نمي شود.
رئيس سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران با اشاره به اينكه سيمان توليدي كشور در كارخانه هاي مختلف داراي پروانه كاربرد علامت استاندارد هستند، گفت: در رابطه با بتن نيز كه بحث اصلي ساختمان است، نزديك به 500 واحد در سطح كشور داراي پروانه كاربرد علامت استاندارد هستند.
وي افزود:  از سال 84 به بعد توجه بيشتري به بحث استاندارد سازي در ساخت و ساز شد كه اين خواست دولت و مردم بود، اما نمي توان بر اساس عدد و رقم اعلام كرد كه چند درصد از ساختمانهاي تهران در حال حاضر استاندارد هستند.
برزگري اظهار داشت: از سال 84 به بعد براساس مصوبات دولت و هماهنگي كه بين دستگاه هاي اجرايي در رابطه با ساخت و ساز به وجود آمد، استاندارد ها رعايت شده است.
رئيس سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران اظهار داشت: بحث استاندارد سازي ساختمان ها با همكاري وزارت مسكن و شهرسازي، سازمان نظام مهندسي و شهرداري ها به صورت جدي دنبال مي شود و اكنون در ساخت و سازهاي جديد بايد در كل ساختمان بحث استاندارد رعايت شود.
وي يادآورشد: شناسنامه كيفيت ساختمان نيز از مواردي است كه وزارت مسكن و شهرسازي آن را به مرحله اجرا در آورده است.