معاون وزير صنعت،‌معدن وتجارت خبرداد:

تمديد مهلت واحدهاي صنعتي براي ثبت اطلاعات در سايت بهين ياب

تمديد مهلت واحدهاي صنعتي براي ثبت اطلاعات در سايت بهين ياب

خبرگزاري تخصصي معدن -معاون برنامه ريزي وزير صنعت،‌معدن و تجارت از تمديد يك ماهه مهلت ثبت نام اطلاعات واحدهاي صنعتي تا بيستم تيرماه سالجاري در سايت بهين ياب خبرداد.

خبرگزاري تخصصي معدن -معاون برنامه ريزي وزير صنعت،‌معدن و تجارت از تمديد يك ماهه مهلت ثبت نام اطلاعات واحدهاي صنعتي تا بيستم تيرماه سالجاري در سايت بهين ياب خبرداد.
به گزارش معدن نيوز؛ « سيد رضا فاطمي امين» در ادامه نشست خبري خود با اشاره به تعداد جوازهاي تاسيس صادره افزود:  تا پايان فروردين ماه سالجاري تعداد كل جوازهاي تاسيس صادر شده حدود 91 هزار بوده است كه از اين تعداد 18 هزار مجوز از بالاي 20 درصد و 73 هزار مجوز نيز از زير 20 درصد پيشرفت برخوردار بوده اند.
فاطمي امين ضمن يادآوري فراخوان وزارتخانه مبني بر اينكه مقرر شده بود تا 20 خرداد ماه، متقاضيان اطلاعات خود را در پايگاه بهين ياب ثبت كنند تصريح كرد: در اين خصوص تا كنون  2 هزار واحد اقدام كرده اند از ا ين رو اين مهلت تا 20 تيرماه سالجاري تمديد خواهد شد.
به گفته وي، آن دسته از واحدهاي توليدي كه اطلاعات خود را در اين سامانه ثبت نام نكرده اند،از تمامي خدمات وزارت صنعت و سيستم بانكي محروم خواهند شد.
معاون برنامه ريزي وزارت صنعت،‌معدن و تجارت در ادامه از چگونگي اجراي طرح مهر ماندگار خبرداد و گفت: در قالب اين طرح  190 طرح صنعتي، معدني و تجاري ديده شده است كه بايد تا خرداد ماه سال آينده مورد بهره برداري قرار گيرند.
به گفته وي، مجموع سرمايه گذاري اين طرحها بالغ بر 15 هزار ميليارد تومان است كه به  7 هزار ميليارد تومان تامين مالي و اعتبار نياز داريم كه از اين رقم، معادل 4 هزار ميليارد تومان ارز از صندوق توسعه ملي و 3 هزار ميليارد تومان نيز به صورت ريالي تامين اعتبار خواهد شد.
فاطمي امين در ادامه  با اشاره به تعداد پروانه هاي بهره برداري صادر شده است: در سال 90 مجموع پروانه هاي بهره برداري صادر شده بالغ بر  15 هزار و 500 ميليارد تومان بوده است.
وي از ساماندهي و به روزرساني پروانه‌هاي بهره برداري خبر داد و افزود: در اين رابطه از اواسط تيرماه فراخواني مبني بر تكميل اطلاعات واحدهاي صنعتي داده خواهد شد تا كار ساماندهي پروانه هاي بهره برداري اجرا شود .

 فاطمي امين در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه‌ها اشاره كرد و گفت: گازرساني به واحدها از اولويت برنامه ها ي ما دراين زمينه محسوب مي‌شود كه در اين بين تمركز براي گازرساني به شهركهاي صنعتي ،‌ واحدهايي كه در يك نقطه تجمع دارند و واحدهايي بزرگي كه مصرف كننده انرژي هستند بيشتر خواهد بود.
وي با بيان اينكه قيمت برق در فاز دوم هدفمندي يارانه ها براي بخش توليد كشور كمترين افزايش را خواهد داشت تصريح كرد : افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي نسبت به مرحله اول طرح هدفمند سازي يارانه ها كمتر است.
به گفته فاطمي‌امين ،‌ قيمت پيشنهادي برق ، قيمت گاز و سوخت مايع را نيز متعادل مي كند.
معاون وزير صنعت،‌معدن وتجارت در ادامه از نهايي شدن برنامه راهبردي تا مرداد ماه امسال خبر داد و افزود: نهاد سازي از طريق بهبود فضاي كسب وكار و مقررات زدايي از جمله برنامه هاي ما در اين ميان به شمار مي آيد. در اين راستا وزارت صنعت، معدن و تجارت عزم خود را براي رونق هرچه بيشتر بخش صنعت جزم كرده است تا بهترين نتيجه گيري را بدست آورد.
وي همچنين در اين نشست به ارائه آمار در بخش هاي مختلف پرداخت و گفت: طبق آمارهاي بانك مركزي در سال 89 بخش صنعت 10 درصد، معدن 1/10 درصد و تجارت و بازرگاني 9/6 درصد رشد داشته است.
فاطمي امين به  برخي آمارهاي توليد سال 90 درمقايسه با سال 89 اشاره كرد و افزود: فولاد خام 6/10 درصد رشد توليد داشته است به طوري كه به حدود 14 ميليلون تن رسيده است.
وي همچنين به رشد توليد درآلومنيوم با 5درصد، سيمان با 9/7 درصد، خوردوسواري با 3/4  درصد، محصولات پتروشيمي با 2/7 و نخ پلي استر با 26 درصد رشد توليد اشاره كرد.
معاون وزير صنعت،‌معدن وتجارت مجموع صادرات در سال 90 را 43 ميليارد و 796 ميليون دلار ذكر كرد و گفت: اين ميزان در مقايسه با سال 89  كه بيش از 33 ميليارد دلار بوده است به لحاظ ارزشي 9/21 درصد رشد داشته است.
وي همچنين اظهار كرد: در سال 90  نيز بالغ بر 61 ميليارد دلار واردات انجام شده اين درحاليست كه واردات در سال 89 بالغ بر 64 ميليارد دلار بوده كه اين موضوع حاكي از كاهش1/4 درصدي واردات در سال 90 نسبت به 89 بالغ بر كاهش داشتيم مي‌باشد.