برگزاري دومين دوره ارزيابي جايزه تعالي آموزش و توسعه در فولاد مبارکه

برگزاري دومين دوره ارزيابي جايزه تعالي آموزش و توسعه در فولاد مبارکه

پايگاه خبري معدن نيوز- دومين دوره ارزيابي جايزه تعالي آموزش و توسعه يازدهم و دوازدهم بهمن ماه در فولاد مبارکه اصفهان برگزار شد.

پايگاه خبري معدن نيوز- دومين دوره ارزيابي جايزه تعالي آموزش و توسعه يازدهم و دوازدهم بهمن ماه در فولاد مبارکه اصفهان برگزار شد.
به گزارش پايگاه خبري معدن نيوز، سلطاني مدير آموزش و توسعه منابع انساني فولاد مبارکه دلايل حضور شرکت در ارزيابي جايزه تعالي آموزش و توسعه را کمک به سرآمدي مدل جايزه مذکور در سطح کشور در راستاي مسئوليت‌هاي اجتماعي شرکت نام برد و گفت: با توجه به پيشتازي فولاد مبارکه در مدل‌هاي سرآمدي و همچنين با نظر به اين که جهت گيري مدل تعالي سازماني در راستاي طراحي مدل‌هاي حرفه‌اي، در حال شکل گيري است، بنابراين بايد مدل‌هاي تخصصي (بخشي) براي هر کدام از معيارهاي مدل تعالي سازماني (EFQM) تدوين تا بتوان سازگاري با مدل‌هاي جديد تعالي را فراهم کرد.
وي تاکيد کرد: ب با استفاده از ارزيابان خبره بيروني مي‌توان نسبت به شناسايي و بهبود حوزه‌هاي بهبود و حرکت در جهت تعالي نظام آموزشي اقدام کرد.
فرزاد ارزاني معاون تکنولوژي فولاد مبارکه نيز با اشاره به رويکرد شرکت از دوران ساخت تاکنون در خصوص توجه به مقوله آموزش گفت: در اين دوره با توجه به رويکرد مديريت عالي شرکت براي آموزش کارکنان، قراردادي با يک شرکت اروپايي بسته شد و کارکنان با آموزش‌هاي داخل و خارج از شرکت باعث پيشبرد طرح هاي دوران ساخت و رسيدن به ظرفيت اسمي توليد در زمان زودتر از زمان پيش بيني شدند، و از آن زمان تاکنون مقوله آموزش مورد توجه ويژه مديريت عالي شرکت قرار گرفته است.
مهندس نيکفر معاون نيروي انساني و سازماندهي فولاد مبارکه نيز دليل موفقيت فولاد مبارکه در سطح ملي و منطقه‌اي را توجه به نيروي انساني توانمند شرکت بيان کرد و گفت: سرمايه گذاري کلان فولاد مبارکه در بحث آموزش نيروي انساني به عنوان نيروي محرکه شرکت و نيروي انساني به عنوان نيروي محرکه آموزش، ما را به عنوان يک شرکت بزرگ و به عنوان يک شرکت يادگيرنده مطرح نموده است.
وي افزود: حضور  فولاد مبارکه در ارزيابي جايزه ملي تعالي آموزش و توسعه منابع انساني ايران حاکي از سيستم آموزشي جامع در شرکت و توجه به مقوله آموزش است و در رويکرد جديد، آموزشها هدفمند و متناسب با شغل برقرار شد که بازتاب آن کاهش آمار حوادث، افزايش کيفيت توليد، رضايت مشتريان و در نهايت اثر بخشي خوب آموزش است.
بر اساس اين گزارش، از نقاط قوت ذکر شده در رابطه با واحد آموزش و توسعه منابع انساني فولاد مبارکه، تدوين اظهارنامه قوي و با رويکرد علمي که مي‌تواند بعنوان مرجع براي الگوبرداري ساير سازمان‌ها مورد استفاده قرارگيرد، تعهد و حمايت قوي مديران ارشد سازمان از فرآيند يادگيري سازماني، وجود روحيه و فرهنگ قوي يادگيري و ياددهي در همه لايه‌هاي سازماني با توجه به مصاحبه‌هاي کانوني (Focus Group) انجام شده در سطح شرکت، ارتباطات بسيار خوب لايه‌هاي مديريتي با کارکنان شرکت و همچنين وجود غرور بالاي سازماني و جسارت و خودباوري فولاد مبارکه اصفهان در زمينه مدل‌سازي در حوزه‌هاي تخصصي بويژه منابع انساني و تسري آن به محافل علمي کشور را مي توان نام برد.