با حضور اعضاي كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي صورت گرفت ؛
بررسي اثرات اجراي طرح هدفمندي يارانه ها بر صنعت و معدن استان اصفهان

خبرگزاري تخصصي معدن- در نشست اعضاي كميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي با صنعتگران استان اصفهان اثرات اجراي طرح هدفمندي يارانه ها بر صنعت و توليد استان اصفهان بررسي شد.
خبرگزاري تخصصي معدن- در نشست اعضاي كميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي با صنعتگران استان اصفهان اثرات اجراي طرح هدفمندي يارانه ها بر صنعت و توليد استان اصفهان بررسي شد.
به گزارش معدن نيوز ؛ در اين نشست كه در محل اتاق بازرگاني استان اصفهان برگزار شد ، رئيس كميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي گفت: زبان مشترك دولت، مجلس و همه صنعتگران و فعالين عرصه اقتصادي اجرا كردن بي عيب و نقص قانون هدفمند كردن يارانه هاست و هدف از برگزاري چنين نشست هايي هم انديشي در جهت كاهش عوارض و مشكلات موجود بر سر راه توليد و صنعت است به گونه اي كه كمترين خسارت را متحمل شوند.
«سيد حسين هاشمي » تصريح كرد: اگر چه قانون هدفمندسازي يارانه ها در زمان ركود اقتصادي اجرا شد اما اجراي درست آن مي تواند فرصتي براي جهش اقتصادي كشور به سمت پيشرفت و ارتقاي تكنولوژي و بهره وري باشد.
رئيس كميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي همچنين با ارائه راهكارهاي مجلس به دولت براي برون رفت از مشكلات صنعت در اثر افزايش قيمت حامل هاي انرژي افزود: تنفس حداقل يك ساله و يا تزريق اورژانسي منابع مالي به صنايع آسيب پذير راهكارهايي است كه مجلس در حال پيگيري آن است.
«حميدرضا فولادگر» نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي در ادامه اين جلسه گفت: بهينه سازي مصرف انرژي در صنايع و خانواده ها، افزايش بهره وري و افزايش عدالت ، 3 هدف عمده اجراي طرح هدفمندسازي يارانه ها در كشور بود.
در اين نشست همچنين يكي ازاعضاي كميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از توليد كنندگاني كه به دنبال كاهش مصرف انرژي خود نبوده اند گفت: تاكنون ارزان بودن قيمت انرژي صنايع ما را به فكر اصلاح ساختار مصرف انرژي نينداخته بود .
«سيد مهدي صادق » افزود : قانون هدفمند سازي يارانه ها يكي از 7 بخش طرح تحول اقتصادي است و انتظار مجلس از دولت اين بود كه 7 بخش طرح را با يكديگر و به صورت موازي اجرا كند تا تبعات منفي كمتري بر جامعه بگذارد .
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن اصفهان نيز در ادامه اتصال اقتصاد ايران به دنيا را گريز ناپذير خواند و گفت: تأثيرات اقتصاد دنيا بر اقتصاد ايران به حدي است كه صنايع ما ناچار به رقابت با صنايع دنيا هستند.
«محمود اسلاميان » گفت: در اجراي اين طرح بايد به گونه اي تصميم گيري شود كه صنايع ما توان رقابت با صنايع دنيا را در خود ايجاد كنند.
نائب رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن اصفهان از ديگر سخنرانان اين نشست از نمايندگان عضو كميسيون صنايع مجلس خواست با ايجاد فضاي تعامل ميان دولت، مجلس و بخش خصوصي زمينه توجه ويژه به بخش خصوصي در مورد انجام تكاليف اقتصادي را فراهم آورند.
«سيد مصطفي صفوي » همچنين از صنعتگران درخواست كرد با بازنگري مجدد در انضباط و مديريت داخلي ، مالي و صرف هزينه ها و اصلاح ساختار مديريت نيروي انساني و ايجاد خلاقيت ها و تبديل محدوديت ها به فرصت ها زمينه بالابردن اثر بخشي و بهره وري را فراهم آورند.
در نشست بررسي اثرات اجراي طرح هدفمندي يارانه ها بر صنايع و توليد استان اصفهان همچنين استاندار اصفهان با اشاره به فعاليت بيش از 8 هزار واحد صنعتي بزرگ و كوچك در استان اصفهان گفت: در طول يكسال گذشته استانداري اصفهان تمام تلاش خود را معطوف به 2 هدف بزرگ حفظ وضع موجود توليد و اشتغال در استان و جذب سرمايه براي خلق شرايط بهتر نموده است.
«عليرضا ذاكر اصفهاني » مشكلات بر سر راه هدفمند كردن يارانه ها را طبيعي دانست و گفت: استانداري اصفهان در كارگروه طرح تحول اقتصادي اين استان و در قالب « قرارگاه عدالت » به طور مستمر 3 روز در هفته جلسات خود را برگزار و بازار و توليد را رصد كرده و در صورت لزوم براي كنترل آن وارد عمل مي شود.
« ذاكر اصفهاني » با بيان اينكه استان اصفهان پس از تهران بيشترين تعهد اشتغال را داشته است تاكيد كرد : بايد زمينه جذب سرمايه گذاري هاي جديدي را در استان فراهم آوريم.