معاون وزير صنايع و معادن در همايش بانوان نخبه صنعت و معدن :
بخش صنعت پيچيده ترين بخش اجراي هدفمندي يارانه ها بود

خبرگزاري تخصصي معدن- معاون وزير صنايع و معادن از بخش صنعت به عنوان پيچيده ترين بخش قانون هدفمندي يارانه ها نام برد و گفت : با توجه به زنجيره صنعت و توليد اين بخش مهمترين بخش بود كه با موفقيت پيش رفت.
خبرگزاري تخصصي معدن- معاون وزير صنايع و معادن از بخش صنعت به عنوان پيچيده ترين بخش قانون هدفمندي يارانه ها نام برد و گفت : با توجه به زنجيره صنعت و توليد اين بخش مهمترين بخش بود كه با موفقيت پيش رفت.
به گزارش معدن نيوز ؛ «سيد رضا فاطميامين » كه در همايش بانوان نخبه صنعت و معدن صحبت مي كرد افزود: ستاد تحول صنايع و معادن از دو سال پيش جلسات متعددي را با نمايندگان توليد و صنعت كشور و تشكلهاي صنعتي و معدني برگزار كرديم و برنامه هاي جبراني ، اصلاح ساختارها و بالابردن بهره وري در واحدهاي صنعتي آغاز شد.
« فاطمي امين» با اشاره به جلسه اخير خود با معاون صندوق بين المللي پول تصريح كرد: معاون صندوق بين المللي پول اجراي قانون هدفمندي يارانه ها را در كشورمان جزو بزرگترين پروژه هاي اخير دنيا برشمرد.
معاون برنامه ريزي ، توسعه و فناوري وزارت صنايع و معادن ، هدفمندي يارانه ها را داراي سه لايه آشكار ، نيمه آشكار و پنهان دانست و خاطر نشان كرد: لايه اشكار طرح كاهش مصرف و توزيع منابع در جامعه است اما در لايه نيمه آشكا رو پنهان اتفاقات بسيار خوبي در بخش بهره وري روي مي دهد و اصلاح انرژي چالشي را براي ديدگاههاي جديد ايجاد كرد و منابع خوبي را هم در دسترس قرار داد.
وي افزود: خط انتقال ، ايجاد پست ،وجود ديماند و پرداخت حداقل 90 درصد هزينه ديماند براي واحدهاي صنعتي ،پرداخت هزينه هاي اضافي براي واحدهاي فصلي وملاك قرار گرفتن پيك مصرف در زماني محدود براي اعمال هزينه هاي برق مصرفي از جمله مواردي بود كه نا عادلانه در صنعت اعمال مي شد.
به گفته « فاطمي امين» اصلاح ساختارها از ديگر نتايج هدفمندي يارانه ها در بخش صنعت و معدن به شمار مي رود.
وي اظهار كرد : اكنون با اصلاح ساختار قيمت گذاري برق ، در مواردي برخي از واحدهاي صنعتي برق خود را با قيمتي ارزان تر از قبل دريافت مي كنند.
وي خاطر نشان كرد : منابع در اختيار وزارت صنايع و معادن براي اجراي اين قانون در بخش صنعت تا اواسط اسفند ماه سال گذشته در حدود 550 ميليارد تومان بود كه اين رقم اكنون بالغ بر 1500 ميليارد تومان رسيده است.
رييس ستاد تحول صنايع و معادن با بيان اينكه كل كار در اين ستاد به صورت الكترونيكي مديريت مي شود افزود: از حدود 12 هزار واحد صنعتي تاثير پذير در كشور 9 هزار واحد در فعاليتهاي ما وارد شده اند و اين باعث شده كه با ديد باز مديريت انجام شود و فعاليتها كاملا شفاف باشد.
اجراي سيستمهاي باز خورد و رصد منظم نتايج اجراي طرح در استانها از ديگر موارد مورد اشاره فاطمي امين در اين همايش بود.