معاون وزير تعاون ، كار و رفاه اجتماعي خبر داد:

اجراي بسته حمايتي از تعاوني هاي توليدي

اجراي بسته حمايتي از تعاوني هاي توليدي

پايگاه خبري معدن نيوز-معاون وزير تعاون ، كار و رفاه اجتماعي عدم فرهنگ سازي مناسب براي استفاده از كالاي داخلي و وجود قوانين دست و پا گير را از چالشهاي پيش روي توليد داخلي دانست.

پايگاه خبري معدن نيوز-معاون وزير تعاون ، كار و رفاه اجتماعي عدم فرهنگ سازي مناسب براي استفاده از كالاي داخلي و وجود قوانين دست و پا گير را از چالشهاي پيش روي توليد داخلي دانست.
به گزارش معدن نيوز، غلامحسين حسيني نيا در همايش تعاون و توليد ملي كه از سوي اتحاديه سراسري تعاوني هاي توليدي سراسر كشور برگزار شد افزود : عدم وجود مكانيزم هاي تشويقي افزايش توليد و عدم وجود نگرش رقابتي از ديگر مشكلات توليد كشور است.
وي با تاكيد بر جذب سرمايه هاي سرگردان مردمي به سمت توليد و بخش تعاون از تدوين بسته حمايتي تعاونيها با پشتيباني وزارت تعاون كار و رفاه اجتماعي خبر داد و اضافه كرد : اتحاديه ها و تشكلها  ركن ركين تعاوني هاهستند و ما نيز در فضاي خوب ايجاد شده در نقش حمايتگر و تسهل كننده خواهيم بود.
در اين مراسم همچنين مدير عامل بانك توسعه تعادن با تاكيد بر توسعه به همراه عدالت گفت : برون رفت اقتصادهاي دنيا از بحران تعاونيها هستند چراكه در بحرانها كمتر آسيب مي بينند.
 ما شاء اله عظيمي افزود : اگر قرار است كشورها اقتصادشان را به عدالت و استقلال نزديك كنند بحرانهاي گذرايي خواهند داشت.و در مدل بحرانهايي كه تامنون پيش آمده اقتصادهاي جديد ظاهر مي شوند.وي با بليان سهم 7 تا 8 درصدي تعاون از اقتصاد كشور بر افزايش اين سهم تاكيد كرد.
عظيمي همچنين از قرار داد عامليت يك ميليارد دلاري بانك توسعه تعاون با صندوق توسعه ملي خبر داد و افزود : اين بانك بنا را بر اتحاديه محوري دارد و در خدمت توليد و تعاون كشور است.
دبير كل اتاق تعاون ديگر سخنران اين نشست به مشكلات تعاون گران با دو عامل بيروني و دروني اشاره كرد و گفت : عدم ايفاي تكاليف دولت در حمايت از توليد در بدنه پاييني دولت و عدم تعامل بانك مركزي ، بانكها و موسسات مالي در تخصيص اعتبارات مالي و ارزي و بدهي هاي بنگاهها و بخشش جرايم از مشكلات اين بخش است چراكه بخشنامه هاي غير كارشناسانه بانك مركزي باعث قفل شدن نقدينگي و بي انگيزگي توليد كنندگان مي شود.
پاك بين تصريح كرد : عدم تخصيص تسهيلات به بنگاههايي كه بدهي معوق دارند با شرايط تحريم و نوسانات نرخ ارز مشكلات مضاعفي را به وجود آورده .
دبير كل اتاق تعاون افزود: عدم تسويه بدهي هاي دولتي و بنگاههاي وابسته به دولت به پيمانكاران توليدي ، اصلاح ساختار بنگاههاي اقتصادي با وضعيت جديد قيمت حاملهاي انرژي ، به روز نمودن تكنولوژي ، و توجه به بهره وري در حوزه توليد و مخصوصا تعاونيها بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي افزود : از 8 درصد رشد اقتصادي پيش بيني شده بايد 5/2 درصد از بهره وري حداكثري از ظرفيتهاي توليد باشد كه فقط نيم درصد از اين رقم محقق شد.
وي جلوگيري از هدر رفت انرژي و سرمايه ، تعامل بخش آكادميك با تعاون گران ، جايگزيني نيروهاي ايستا با نيروهاي جوان و متخصص ، اموزش ايجاد تخصص بريا مديران توليد و ايجاد انگيزه و خود باوري عمومي با شعار ما مي تواينيم براي رسيدن به خود كفايي ملي توسط اساتيد ، اصحاب رسانه ، دولتمردان ، علما و تعاون گران را از راههاي مهم دستيابي به شعار امسال عنوان كرد.